Carmen Brumă (45 de ani) și Mircea Badea (48 de ani) reușesc să se mențină în prim-plan, fie că este vorba despre TV sau desprte online. Formează un cuplu care atrage atenția și care stârnește și admirație, și controversă. Invitată la podcastul „Te ascult”, realizat pe Youtube de vedeta Kanal D, Ilinca Vandici, Carmen Brumă a dat câteva detalii din intimitatea ei. Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” și Carmen Brumă, co-prezentatoarea de la „MediCool” (Antena 1), nu sunt căsătoriți, dar absența acelui act nu le-a influențat cu nimic relația.

„Nu cred că există o formulă (n.r. despre cum poți păstra o relație). Cred că există noroc, un soi de compatibilitate care trebuie să existe de la început. Apoi trebuie să existe capacitatea de negociere, dorința de a face o echipă, trebuie să știi să joci în echipă, trebuie să înțelegi când este cazul să cedezi, trebuie să fixezi niște lucruri clare, să înveți să respecți intimitatea celui de lângă tine și, mai ales, spațiul lui atât fizic, cât și psihic. Dă-i spațiu, lasă-l să respire! Respectă-i plăcerile, chichițele, nebuniile”, a menționat Carmen Brumă.

Carmen Brumă a oferit propriul exemplu atunci când a vorbit despre susținere, loialitate și compromisuri într-o relație. Ea spune că nu i-a fost alături lui Mircea Badea doar la bine, ci și în situațiile care de multe ori păreau la limita suportabilității. Aici discuția a fost despre ura de pe Internet, revărsată în comentariile utilizatorilor.

„În cazul lui Mircea, este ceva mult mai mult decât hate. Mircea s-a luptat cu un sistem, cu un președinte al României. Nu a fost doar niște hate pe Instagram. Vorbim despre lucruri foarte complicate și periculoase, la un nivel mult mai mare decât niște comentarii pe Internet. De-a lungul timpului am trecut prin situații care cumva m-au călit. Adică la câte mesaje cu blesteme și amenințări am primit (…). Erau foarte mulți oameni care nu se puteau război cu bărbatul și atunci, oamenii lași încearcă să găsească un punct considerat sensibil. Lucrurile acestea mi-au sporit capacitatea de rezistență. În meseria aceasta, pe care o facem noi, este foarte important să fii în stare să suporți și această latură”, spune Carmen Brumă, citată de dcnews.ro.

mircea-badea-vacanta-grecia-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Carmen Brumă: „Mi-a plăcut omul, l-am luat cu totul”

„Când am decis să fim împreună, știam cine este și care sunt riscurile. Nu pot să vin acum ca o floricică și să spun: „vai, ce am pătimit eu din cauza lui Mircea!” E ca și cum m-aș duce într-un magazin, aș lua o rochie și aș zice: „de la rochia aceasta, îmi plac doar mânecile. Vreau să plătesc doar mânecile”. Nu se poate, iei toată rochia. Așa și aici. Mi-a plăcut omul, l-am luat cu totul. Sigur că au fost momente dificile, sigur că au fost momente în care mi-a fost și frică pentru siguranța copilului nostru. Au fost multe mesaje și nu poți să știi până unde se ajunge. Repet, Mircea Badea nu se lupta cu Gingirică de pe Internet. Era vorba de un sistem foarte periculos, era vorba de un președinte al României”, a mai spus Carmen Brumă.

Citește și: VIDEO Mircea Badea, moment prețios cu fiul lui, în vacanță. Ce l-a învățat pe Vlăduț. Carmen Brumă a filmat totul

Citește și: Poză rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă împreună, la plajă. „Ne scuzați, atât s-a putut”. Imagini din vacanța petrecută în Bulgaria