Carla’s Dreams au reușit într-un timp scurt să devină cel mai îndrăgit proiect din România. Iar acest lucru se vede prin difuzările de la radio, prin numărul de concerte și vizualizările de pe YouTube.

În 14 iulie îi poți întâlni și tu la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București (zona Arena Națională), când vor susține un nou concert. În deschiderea evenimentului muzical Carla’s Dreams vor urca pe scenă Nicoleta Nucă și Vanotek.

De la Andra și Delia, până la Andreea Esca și alți oameni importanți din radio și televiziune și fani declarați ai celor de la Carla’s Dreams și-au anunțat deja prezența.
Biletele mai sunt disponibile la categoria de preț I (sectoarele A,B,C), la 115 ron, și a II-a la 95 ron și se găsesc doar în rețeaua Eventim.ro.

Credit foto: Global Records

Concertele Carla’s Dreams sunt mai mereu sold out.

Piesa ”Acele” a depășit 20 de milioane de vizualizări

Cel mai recent single “Acele” al celor de la Carla’s Dreams are peste 20 de milioane de vizualizari în doar o lună și jumătate de la lansare, iar remix-ul piesei “Sub Pielea mea” făcut de Midi Culture este pe locul 16 pe Shazam, devansând artiști precum Coldplay, Pink, Adele, Major Lazer, Alicia Keys sau David Guetta.

Colaborări de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana

Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști și creativi care impresionează prin mesajele puternice, stilul muzical divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia și Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi”, cu peste 41 de milioane de vizualizari, colaborarea artiștilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio și TV în România. Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia, ce are peste 33 de milioane de vizualizări. Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio și TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizări.

 

Credit foto: Global Records