Pentru a-i întâmpina în stil hollywoodian pe preşedintele Statelor Unite şi pe soţia sa, Jill Biden, şeful statului francez a invitat o serie de celebrităţi, printre care Salma Hayek, Lea Seydoux, Luc Besson, Carla Bruni şi Pharrell Williams, precum şi pe mai mulţi membri ai familiei sale.

La brațul soților bogați și celebri, pe care i-au și eclipsat, Carla Bruni și Salma Hayek au fost întruchiparea eleganței și a bunului-gust.

Carla Bruni, ravisantă în alb. Are 56 de ani

Nicolas Sarkozy, Carla Bruni Sarkozy. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Franțuzoaica de 56 de ani, cântăreață, model și fostă primă doamnă, și-a arătat silueta excepțională, ca trasă prin inel, într-o rochie lungă și albă, care i-a subliniat corpul de supermodel. Chipul cu trăsături superbe și aerul de mister pe care-l posedă ca nimeni alta au făcut-o pe Carla Bruni să strălucească. A fost una dintre vedetele absolute ale dineului dat în cinstea liderului statului american. Șatena cu ochi magnetici și zâmbet cuceritor l-a lăsat în umbră pe partenerul ei de viață, Nicolas Sarkozy, fostul președinte francez. Acesta a purtat un costum impecabil, dar fotografii au avut ochi numai pentru soția lui.

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au cunoscut în noiembrie 2007, iar în februarie 2008, la câteva luni după ce fostul președinte al Franței a divorțat, cei doi s-au căsătorit. În octombrie 2011, Carla Bruni și Nicolas Sarkozy au devenit părinții unei fetițe, Giulia, pe care au ascuns-o cât au putut de mult de ochii presei. Acesta este și motivul pentru care micuței i se spunea „fetița fără chip”. Carla mai are un fiu, acum în vârstă de 23 de ani, din relația cu profesorul de filozofie Raphaël Enthoven.

Salma Hayek, la brațul soțului miliardar. Împlinește curând 58 de ani, dar rămâne o femeie splendidă

Salma Hayek și soțul ei, François-Henri Pinault. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 6 / 10

De cealaltă parte, o altă prezență feminină ușor de remarcat a fost actrița mexicană Salma Hayek. Și aceasta e trecută bine de 50 de ani, având chiar 57 de ani. În 2 septembrie mai adaugă un an la vârsta sa. Nu și-a pierdut pierdut nicio picătură din senzualitatea înnăscută. Bruneta e seducătoare și încrezătoare în ea în orice circumstanță.

La evenimentul din Paris a apărut în negru din cap până-n picioare, cu ochelari de soare la ochi și o rochie făcută din dantelă în partea de sus și amplă în partea inferioară. L-a avut lângă ea pe Francois-Henri Pinault, soțul ei miliardar, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere de câteva zeci de miliarde de dolari.

Hayek și Pinault sunt împreună din 2006 și s-au căsătorit în 2009. Au o fată de 17 ani, Valentina Paloma.

Familia Pinault deține un imperiu în lumea modei de lux. Când Francois-Henri era mic, tatăl acestuia a pus bazele unei afaceri cu cherestea și alte materiale de construcție, iar în 1999, compania a cumpărat 42% din grupul Gucci. În cele din urmă, afacerea a devenit compania de produse de lux Kering, care astăzi deține unele dintre cele mai cunoscute mărci din lumea modei, precum Gucci, Balenciaga sau Saint Laurent.

Apariție surpriză a fratelui lui Emmanuel Macron. Laurent e medic și seamănă leit cu președintele francez

Laurent Macron, fratele lui Emmanuel Macron, și soția lui, Sabine. Foto: Profimedia
Laurent Macron, fratele lui Emmanuel Macron, și soția lui, Sabine. Foto: Profimedia

Pe lângă vedetele strânse la Palatul Elysee, un cuplu îndelung admirat a fost cel format din fratele mai mic al lui Emmanuel Macron, Laurent, și soția acestuia, Sabine. Ambii medici, aceștia au pus pe ei hainele de gală și s-au prezentat cum se cuvine la dineu. Cei care nu-l știau pe Laurent au remarcat cât de mult seamănă cu mai celebrul lui frate. Acesta este cu un an și jumătate mai mic decât actualul președinte al Franței.

Medic de profesie, Laurent Macron, care împlineşte 45 de ani peste două săptămâni, a venit îmbrăcat pentru această ocazie cu un smoching negru elegant, completat de un papion. Sabine Macro, obstetrician şi ginecolog de profesie, a purtat o rochie lungă cu crăpătură, asortată cu o geantă Yves Saint Laurent. În faţa Palatului Elysee, unii ar fi putut să-i confunde pe cei doi fraţi unul cu celălalt, atât de izbitoare este asemănarea lor.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Povestea nefardată a misterioasei Carla Bruni. Secretul bine ascuns din viața soției lui Nicolas Sarkozy, dezvăluit chiar de mama ei

Citește și: Salma Hayek, pozată de paparazzi în „uniforma” ei preferată de vară, costumul de baie, pe iaht, în Mexic. La 57 de ani e superbă, tonică și senzuală