Iar lista nu va fi deloc scurtă. Presa britanică scrie că prințesa Eugenie, nepoată a reginei Elisabeta, a trimis deja invitații mai multor celebrități de prim rang. Se așteaptă ca George Clooney și soția lui, Amal, care au participat la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, să fie văzuți din nou, din moment ce actorul și mirele fac afaceri împreună, în domeniul băuturilor.

Implicat în aceste afaceri este și Rande Gerber, soțul lui Condy Crawford, așa că este de așteptat ca și cei doi să fie văzuți la nuntă. Cindy Crwford mai are o conexiune cu framilia regală britanică. Când William avea 13 ani, era îndrăgostit de ea, așa că prințesa Diana a invitat-o, pe ea și pe încă două modele, la ziua prințului.

Apoi, la fel ca la ultimele nunți regale, vor participa cu siguranță David și Victoria Beckham, care au o relație de prietenie cu mai toți membrii regalității britanice.

Lista va continua cu cântăreața Ellie Goulding și logodnicul ei, modelele Kate Moss, Cara Delevingne, Karlie Kloss, dar și Chelsy Davy, fostă iubită a prințului Harry în perioada 2004 – 2011. Aceasta este bună prietenă cu prințesele Eugenie și Beatrice.

Deși Chelsy ar fi rupt în sfârșit legătura cu prințul Harry, pe care îl va întâlni la nuntă, ea va veni la ceremonie, din prietenie pentru cele două prințese, fiice ale prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson.

Foto: Hepta

Vezi și Sarah Ferguson spune, în sfârșit, de ce a divorțat de prințul Andrew, fiu al reginei Elisabeta. Au vrut să se recăsătorească, dar cineva le-a pus bețe în roate

Citește și: