Shannen a mărturisit că are zile când este foarte deprimată, însă încearcă din răsputeri să profite de fiecare clipă și că încearcă să ducă un stil de viață cât mai sănătos. Însă, cel mai mult o ajută faptul că simte că prietenii sunt lângă ea.

Shannen invata sa gateasca sanatosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„După un an în care m-am luptat cu cancerul care a revenit și alte surse de stres, încerc să-mi revinSă am grijă de mine și să mă bucur de fiecare zi, nu este întotdeauna foarte ușor. Am zile în care sunt deprimată sau doar vreau să lenevesc. Însă, trag de mine cu ajutprul prietenilor”, a declarat Doherty.

Shannen Doherty speră să învingă cancerul

Actrița  susține că o ajută enorm ajutorul prietenei ei Anne Marie Kortright, care o duce în drumeții și o învață să gătească, ceea ce-i umple sufletul, dar și stomacul, într-un mod faorte sănătos.

„Ea alături de @cheforen @maliburadkitchen au făcut ca gătitul sănătos să pară distractiv”, a mai adăugat actrița.

În plus, Shannen lucrează cât de des poate cu un antrenor de fitness celebru, Kiara Stokes. Ea nu vrea să se lase învinsă și speră ca printr-o minune să reușească să învingă din nou această boală nemiloasă.

„A fost o săptămână grozavă și productivă. Mă simt mai bine, pielea mea este vie și așa sunt și eu”, a precizat actriță.

În cele mai recente imagini, Shannen apare zâmbitoare și demonstrează că rămâne în continuare optimistă în fața bolii.

Vestea tristă dată de Shannen Doherty  că boala a recidivat a șocat pe toată lumea. Actriță a mărturisit că a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar, în stadiul IV, la începutul lunii februarie, în cadrul emisiunii „Good Morning America’. Doherty a izbucnit în lacrimi la TV și a povestit că starea ei s-a agravat și din cauza stresului de pe urma procesului pe care îl duce împotriva unei firme de asigurări care nu vrea să-i plătească integral despăgubiri, după ce casa ei a fost arsă în incendiile de vegetație din California, în 2018.

Citește și: