Acesta a fost externat pentru a doua oară și a făcut chiar o declarație la ieșirea din spital. „Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății.

M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.ro. Alături de fiu, a fost așteptat și de soția lui, femeia care îi este alături de mai bine de 50 de ani.

Alexandru Arșinel și soția sa, imobilizată în scaunul cu rotile, au fost infectați cu virusul COVID-19, deși fuseseră imunizați cu două luni înainte. Cu toate acestea, complicațiile au apărut.

Din fericire, după multe griji și zile de spitalizare, se pare că lucrurile merg în direcția bună.

Alexandru Arșinel a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Actorul de 81 de ani a fost supus la o grea procedură chirurgicală, și anume transplantul de rinichi. Din nefericire, a fost diagnosticat cu diabet.

„Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, îi sfătuia Arșinel pe români înainte ca el înșuși să fie infectat.

Vezi și Cine este soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi sunt căsătoriți de peste 50 de ani și nu au început deloc cu dreptul

Citește și:

Meghan Markle a iscat un nou scandal cu imaginea cu Archie, publicată de ziua lui

Cristina Cioran, amănunte despre nuntă și bărbatul care o face mămică. E mai mic ca ea și mai are un copil