Ramona Păuleanu și soțul său, avocatul Adrian Cuculis, au devenit părinți anul trecut. Ramona a născut prematur gemeni, o fetiță și un băiat, iar fiul prezentatoarei a fost internat nu mai puțin de opt luni din cauza unei bacterii intraspitalicești care i-a cauzat multiple complicații. În decembrie, Ramona anunța cu bucurie că, în sfârșit, își poate strânge în brațe ambii copii. 

care mai e starea de sanatate a baietelului ramonei pauleanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Investigațiile nu s-au sfârșit însă nici acum. Zilele trecute, Ramona a fost nevoită să se ducă la medic cu micuțul Luca pentru a efectua un nou set de analize.

„Mai avem de trecut un mare hop. Ne internam o zi în spital, și dacă totul decurge bine, Luca va avea o nouă viață, cu muuult mai puține limitări, atât pentru el, cât și pentru noi.

Am emoții, da, dar sunt atât de convinsă că o să fie bine, că nu-s din alea de te copleșesc. Iar el a demonstrat până acum că este un ÎNVINGĂTOR în adevăratul sens al cuvântului. Abia aștept să începem să explorăm lumea asta”, a fost mesajul pe care l-a scris Ramona în descrierea unei fotografii în care apare Luca. 

View this post on Instagram

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ziua și noaptea pe care le-au petrecut internați în spital au fost dificile pentru Ramona și Luca, dar micuțul a demonstrat că este un adevărat luptător. Medicii i-au oferit vești bune Ramonei, iar prezentatoarea se întoarce acasă fericită, alături de copil, în cursul zilei de astăzi.

„Nu v-am zis eu că e superom?A fost o noapte grea, după o zi și mai grea, dar totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar astăzi ne întoarcem acasă. De fapt, nu bine, neașteptat de bine, uimindu-i inclusiv pe doctori. Dar așa e el, îi tot place să ne surprindă”, a scris Ramona pe contul personal de Instagram după ce a aflat veștile bune de la medici.

Alături de mesaj, Ramona a distribuit o imagine în care este înfățișată ținându-l în brațe pe Luca, iar el doarme liniștit la pieptul mamei sale. 

Luca, internat opt luni în spital

În luna aprilie, Ramona Păuleanu a trecut de la agonie la extaz. A devenit mama a doi copii superbi, însă nașterea lor prematură a creat complicații. Fetița s-a recuperat rapid și a putut fi externată, însă băiețelul, pe nume Luca, s-a infectat cu o bacterie din spital care i-a pus viața în pericol.

Timp de opt luni, Ramona a trăit un coșmar și s-a rugat în fiecare zi pentru ca Luca să fie puternic și să poată întoarce acasă, alături de ceilalți membri ai familiei. 

Rugăciunile i-au fost ascultate, iar luna decembrie i-a adus cel mai frumos cadou Ramonei: posibilitatea de a-și ține în brațe ambii copii. 

Ramona Păuleanu a dat în judecată spitalul Filantropia

Ramona Păuleanu a anunțat că a dat în judecată spitalul Filantropia, unde băiețelul ei a fost internat timp de opt luni, pentru malpraxis.

Vedeta Pro TV a declarat că a cerut 1 milion de euro despărgubire. Prezentatoarea a subliniat că, dacă ea și soțul ei vor câștiga procesul, atunci banii obținuți se vor îndrepta către o cauză umanitară. 

Vezi și Ramona Păuleanu și-a externat băiețelul la 8 luni și jumătate de la venirea acestuia pe lume

Citește și:

Ce mai face Elena Cârstea, la 15 ani de când s-a mutat în America. Cum arată fetele ei?

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”