Deși se alimentează corect și se odihnește mai mult ca niciodată, soția lui Adi Sînă nu a primit încă veștile bune pe care le aștepta de la medic. Aceasta a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, și a vorbit despre starea sa actuală și despre momentele grele prin care trece.

„Sunt binișor, ca să nu mințim poporul cu televizorul. Ieri am fost la hematolog. Din păcate, nu m-au mulțumit pe deplin veștile de la doamna doctor. M-a chemat peste o lună pentru alte analize și investigații.

Din cauza transfuziei de sânge făcute acum aproape două săptămâni, corpul meu nu dă indicii corect, adică furnizează niște informații despre fierul din organism care nu sunt neapărat normale.

Trebuie să am răbdare, să mănânc corect, să mă odihnesc mai mult, iar peste o lună să vedem cum vor arăta analizele. Mă simt așa și așa. Am un vertij în permanență, sunt oarecum amețită.

Mi-am schimbat un pic programul. Mă trezesc și mănânc, mă forțez să mănânc chiar dacă nu eram foarte obișnuită să iau micul dejun. Iau foarte multe medicamente, am trecut și pe partea asta de medicamente homeopate care sper să mă ajute. Mai merg și la un control ginecologic și vreau să mai consult încă un hematolog”, a explicat Anca Serea.

„Mi-am făcut scenarii negre”

Anca recunoaște că situația prin care a trecut a fost una critică și că asta a determinat-o să ajungă cu gândul la scenarii negative. Așteaptă însă să primească vești bune și îi îndeamnă pe toți cei care se confruntă cu probleme de sănătate să nu amâne vizita la medic.

„Cred că momentele prin care am trecut sunt cele ale oricărui om aflat într-o situație critică. Am avut câteva nopți foarte grele, cele în care am fost singură în spital, și mi-am făcut tot felul de scenarii foarte negre.

Am învățat să fiu puțin mai optimistă și mai curajoasă. Am cerut tot felul de investigații cât timp am fost internată. Trebuie să fac o pauză și să mă odihnesc mai mult. La o Hemoglobină de 3, oamenii nu mai trăiesc, iar eu am ajuns la 5.6, destul de aproape de limită. Aveam un ritm foarte accelerat, iar acum nu pot să-l mai susțin deloc”, a mai explicat vedeta.

Citește și:

Nici nu ai zice că se apropie de 50 de ani! Cât de bine poate să arate Gwyneth Paltrow în costum de baie!

Cameron Diaz a pierdut lupta cu kilograme. Actrița a ajuns de nerecunoscut