Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud-Est, a fost dus în stare gravă la un spital din Medgidia, la Terapie Intensivă, după ce s-a infectata cu COVID-19 și starea sa de sănătate s-a agravat. Medicii spuneau că artistul are nevoie de plasmă pentru a-i salva, iar în urmă cu puțin timp membrii trupei 3 Sud-Est au făcut publice noi detalii despre starea lui de sănătate.

La scurt timp după ce Mihai Budeanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, cântăretul a fost internat în Spitalul Municipal din Mangalia, care este spital suport COVID, însă în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, starea lui s-a înrăutățit și a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Cântărețul respira foarte greu din cauza greutății corporale cadrele medicale mărturiseau că starea de sănătate a artistului nu este deloc bună și că are nevoie urgentă de plasmă.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, la momentul respectuv, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

În urmă cu puțin timp, membrii trupei 3 SUD-EST au dezvăluit noi detalii despre starea de sănătate a artistului. Potrivit spuselor lui Laurențiu Duță și a lui Viorel, artistul a trecut, din fericire, perioada critică și se pare că starea sa se îmbunătățește pe zi ce trece.

”Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine! ”, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

Citește și:

Anunțul făcut de Silvia Chifiriuc după 11 ani de căsnicie cu Petre Roman

Era una dintre cele ma frumoase actrițe, dar operațiile estetice au distrus-o. La 52 de ani e de nerecunoscut!