Ajuns la vârsta de 82 de ani, artistul a mărturisit recent că nu se simte deloc bine. În aceeași situație se află și soția lui.

”Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK.

Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat. Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. (…) Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi. Are atâta tristețe în ochi că te cutremură”, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel: „Avem pe rol o piesă de teatru”

În ciuda vârstei înaintate, actorul încă își dorește să joace. În prezent, Alexandru Arșinel colaborează cu teatrul pe a cărui scenă a apărut mai bune de șase decenii.

“Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei, care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani.

Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuăm colaborarea într-un fel sau altul.

Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească acest moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului”, a declarat Alexandru Arșinel, într-o emisiune TV.

Vezi și La trei săptămâni de la externare, Alexandru Arșinel încă are probleme din cauza infectării cu Covid. I s-au înrăutățit și bolile de care deja suferea

Citește și:

Angela Rusu i-a făcut botezul micuței Maria. Asemănare cu nunta Simonei Halep!

Adela Popescu s-a vindecat de noul coronavirus! Când va reveni în platoul emisiunii Vorbește lumea