Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de 9 ani, din 1998, cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Din mariajul celor doi au rezultat fetițele lor, Rebecca și Sarah. Cei doi s-au căsătorit în Pennsylvania, în SUA, la doar opt luni după ce s-au cunoscut într-un club de noapte din București, acolo unde sexy impresara l-a abordat pe fostul ei soț.

Anamaria Prodan, despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu

În cadrul unui podcast al lui Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu, Anamaria Prodan a dezvăluit detalii din viața sa personală și a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei soț, Tibi Dumitrescu.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a spus Anamaria Prodan.

Povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț, Tibi Dumitrescu, a durat nouă ani. Acesta a mărturisit într-un interviu mai vechi că sexy impresara a fost cea care a făcut primul pas.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit și s-au mutat în America. Sexy impresara le-a născut pe fiicele sale, Rebecca și Sarah în SUA, ambele având cetățenie americană.

Într-un interviu acordat cu ceva vreme în urmă, Anamaria Prodan a povestit și cum s-au despărțit, cu ani în urmă.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete (să nu se știe – n. red.). Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii.

Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și Anamaria Prodan, dezvăluiri despre fostul său soț, Tibi Dumitrescu: „E sufletul meu!”

Citește și:

Acuzată că nu a avut grijă de sănătatea lui Benone Sinulescu, soția lui a rupt tăcerea: ”Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

Bărbatul celebru de care Andreea Marin a fost îndrăgostită lulea: ”I-am și scris. Tare îmi plăcea!”