Sora lui Cătălin a dat totul din casă și a dezvăluit care este motivul real pentru care juratul nu a ajuns până în acest moment în fața altarului.

Carmen Scărlătescu a mărturisit că toate doamnele și domnișoarele din viața lui Cătălin au fost caracterizate de gelozie, astfel că acesta este unul dintre motivele pentru care chef-ul a decis până acum să nu își unească destinul cu niciuna dintre ele.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el, de exemplu… mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singura și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic.

Pur și simplu, știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme… Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a spus Carmen Scărlătescu pentru Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu are în acest moment o relație

Ei bine, chiar dacă nu și-a dorit până acum să facă pasul cel mare, chef Cătălin Scărlătescu are pe cineva în momentul de față în viața lui. Juratul ”Chefi la cuțite” este foarte discret când vine vorba de viața personală dar asta nu înseamnă că e singur.

A recunoscut că are o iubită, dar nu a vrut să dea mai multe detalii.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor.

Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Vezi și Cătălin Scărlătescu recunoaște că este într-o relație! Primele declarații: „Sunt foarte indisponibil…”

Citește și:

O recunoști pe celebra artistă? Azi face furori, dar cât de nevinovată era în brațele tatălui ei! Ce bine seamănă cu el!

Ce spune Cristina Cioran despre faptul că va naște la 44 de ani