Iar meniul vedetei nu presupune trei frunze de salată și aer, așa cum ar crede mulți, ci chiar dulciuri și fast-food. Camtitățile sunt însă cele care contează.

Raluca Bădulescu a cântărit aproximativ 120 de kilograme, însă operaţia la stomac a reuşit să o transforme radical. Vedeta a avut ambiţia de a ajunge la măsurile unui model, lucru pe care l-a şi reuşit.

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a mărturisit că a fost întotdeauna adepta unui stil de viaţă nesănătos şi niciodată nu şi-a impus limite în ceea ce priveşte alimentaţia.

Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că mănâncă shaorma, burgeri și dulciuri: „Două felii de chec, o bomboană de ciocolată, o felie de pizza, un sfert de hamburger, două bucăți de brânză, două roșii cherry, o felie de șuncă și o porție mică de paste.

Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat dupa operație: shaorma.

Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri…

Dacă înainte de operație mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă.…”

Raluca Bădulescu, replică pentru cei care o critică

În mediul online, acolo unde postează aproape zilnic fotografii, Raluca Bădulescu a fost de multe ori criticată pentru că ar avea o imagine prea excentrică. Iată ce are de spus vedeta la adresa celor care o „blamează” pentru că poartă peruci, machiaj strident, gene false și unghii lungi.

Deschisă, Raluca Bădulescu a mărturisit că toate aceste „artificii” de înfrumusețare fac parte din viața ei de zi cu zi și că, pur și simplu, așa este ea, așa a ales să se afișeze și așa se simte cel mai bine.

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?

Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani”, a spus Raluca Bădulescu, pentru Cancan.

Vezi și Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum a scăpat de gușă, fără operație

Citește și:

Elwira și Mihai Petre au făcut-o pe Irina Fodor să plângă la Asia Express! Cuvintele blondei au afectat-o foarte tare

Dana Săvuică, la un pas să paralizeze: ”Trăgeau de coloana mea ca să se deschidă vertebrele”