Vorbind despre pașii pe care i-a făcut pentru a ajunge aici, Oana Roman a declarat pentru Click! că din luna noiembrie a anului trecut s-a lăsat pe mâna unor specialiști de la o clinică din Ploiești, care au început remodelarea sa corporală, cu ajutorul unor aparate performante.

În paralel, a ținut și dietă: ”Am ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aș putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă.

În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi”.

Despre sport, în cazul ei, nu poate fi vorba. ”Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operațiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operații în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport și să ridic greutăți, așa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic.

Am reușit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală și datorită dietei pe care mi-am impus-o. Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze și te duci în mod constant”, a mai spus vedeta.

Întrebată dacă a ajuns la greutatea pe care și-o dorea, Oana Roman a replicat: ”Nu. Sub nicio formă nu am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. Mai am drum lung de parcurs, o groază.

În momentul în care am început aceste proceduri aveam de slăbit undeva la 25 de kilograme și mai am vreo 10 de dat jos, maxim 15 kg. Am dat jos aproape 5 măsuri la haine, 12 cm în șolduri, 10 cm în talie și 12 cm la bust. Pentru că asta fac aceste proceduri corporale, te scapă de minus 5 cm la o ședință”.

slabirea-e-vizibilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întrebată despre relația cu Marius Elisei, încă soțul ei, vedeta a explicat: ”Ca orice altă relație de cuplu, cu minusuri și cu plusuri, că așa e la toată lumea. Eu, spre deosebire de alții, arăt și atunci când nu este totul roz. Pentru nimeni nu este totul roz tot timpul. Nu cred că e cineva care să fie pe culmile fericirii non stop, de dimineață până seară. În toate relațiile există plusuri și minusuri, perioade bune, perioade proaste,  coborâri și urcușuri. Mie mi se pare normal.

Din punctul ăsta de vedere eu cred că am cea mai clasică și normală relație! Cred că 98% din populația planetei are relații așa. Sunt foarte puține cazurile în care există o relație perfectă și armonioasă și cu înțelegere 100% tot timpul. Este o relație ca oricare alta”.

Vezi și Oana Roman nu mai divorțează? Mesajul pentru Marius Elisei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Citește și:

Fără machiaj, haine scumpe și cu câteva kilograme în plus, este de nerecunoscut. Celebra actriță și-a pierdut strălucirea

Codin Maticiuc îi dă exemplu statului de bani gata, renovând secţia de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni: ”După etajul 7, mă apuc şi de alte etaje!”