Pepe a făcut a vorbit deschis despre despărțirea de mama fetițelor lui, Raluca Pastramă. El nu s-a mai ascuns și a spus adevărul despre relația lor și dacă mai există vreo cale de împăcare.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Pepe a vorbit deschis despre relația lui cu Raluca Pastramă. Deși s-au despărțit cu scandal, cei doi au revenit la sentimente mai bune și vor divorța pe cale amiabilă, așa cum anunțase artistul inițial. Mai mult, cântărețul și-a exprimat părerea despre împăcarea cu Raluca Pastramă, fiind convins că mulți fani se întreabă dacă mai există vreo șansă de reconciliere.

Pepe i- a dezvăluit lui Capatos că nu este certat cu mama copiilor lui și că are o relație chiar bună de dragul celor două fetițe. Cât despre o împăcare, artistul a mărturisit că nici nu se pune problema de așa ceva, dat fiind că problemele care au existat între ei nu mai pot fi rezolvate nicicum.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

Anunțul despărțirii a fost făcut de Pepe pe contul lui de YouTube, înr-un video, însă din momentul în care a dat vestea public, între el și Raluca Pastramă s-a iscat un scandal de zile mari, ajungându-se până în fața instanței.

Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat pe acesta de violențe. Potrivit surselor apropiate Ralucăi Pastramă, gestul ei a fost făcut din cauza disperării de a nu își pierde copiii. Ulterior, lucrurile s-au rezolvat între cei doi, iar acum urmează să divorțeze la notar, așa cum a fost dorința amândurora de la bun început.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Neti Sandu: ”Mi-am propus să nu am superstiții”

Cum a reacționat fiica Andreei Marin după ce fratele său a câștigat prima gală „Te cunosc de undeva”