Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus lucrurilor pe nume despre conflictele pe care le-au avut de-a lungul timpului, după destrămarea trupei „Andre”. Invitate în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Antonescu a recunoscut că toate supărările care au existat între ele nu au fost manageriate corect din cauza vârstei fragede pe care o aveau amândouă, potrivit Antena Stars.

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu a mărturisit că indiferent de ce s-a întâmplat între ea și Andreea Bălan, întotdeauna a considerat-o pe blondină parte din familie, fiind și motivul pentru care a pus-o nașa fiicei sale.

„Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu, la Xtra Night Show, de pe Antena 1.

La rândul ei, Andreea Bălan a mărturisit că lucrurile care le apăsau din trecut au fost discutate, iar acum se bucură de o frumoasă prietenie. Totodată, blondina a ținut să precizeze că momentul consolidării prieteniei lor a fost atunci când ea a fost la un pas de moarte, iar Andreea Antonescu s-a numărat printre puținele persoane care i-au fost, cu adevărat, alături.

„Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întotdeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”, a adăugat și Andreea Bălan.

Citește și:

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. ”Mă simt și sunt o femeie împlinită!” Cum e căsnicia cu Cristi Borcea

Ce mesaj i-a transmis Smiley Ginei Pistol de ziua ei. Artistul e îndrăgostit lulea