Ziua artistei a fost marcată și pe Instagram. Ea a postat o poză cu un tort de ciocolată, unde își anunță fanii că a pregătit o piesă nouă, care are un mesaj puternic pentru fete. „Happy 28! Am un cadou pentru fete, o sa îl ascultați la ora 16:00”

 

Adda formează alături de soțul ei, Cătălin Rizea, una dintre echipele puternice de la Asia Express. Deși mulți au crezut că au probleme în căsnicie, după ce ei au fost văzuți certându-se non-stop în timpul emisiunii, ei sunt foarte fericiți împreună și se iubesc enorm. Drept dovadă stă cea mai recentă urară pe care Cătălin i-a făcut-o soției lui de ziua ei.

 

 

View this post on Instagram

 

Happy 28! ❤️ Am un cadou pentru fete, o sa il ascultati la ora 16:00 ?

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

Adda, pe numele real Ada Alexandra Moldovan, a împlinit pe 3 martie vârsta de 28 de ani. Artista a postat pe contul ei de Instagram imagini cu tortul pe care l-a primit de ziua ei. În plus, ea a a avut o surpriză pentru fani și a lansat astăzi noua ei piesă, „Suntem femei”.

 

„Piesa asta e despre si pentru femeile puternice. Care au voce! Care nu accepta sa fie considerate niste fapturi gingase fara aparare si atat. E despre si pentru femeile cu atitudine care lupta pentru ele si care desi au răni adânci, pot iubi din nou. Este despre și pentru femeile care au nevoie de dragoste, nu de cadouri scumpe. E despre și pentru femeile care au căzut de 10 ori și s-au ridicat de 11! Cadou de ziua mea cu drag, pentru voi! ”, a declarat cântăreața.

 

Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a profitat de faptul că e ziua ei pentru a-i face o frumoasă declarație de dragoste, care demonstrează că deși în timpul show-ului se ceartă la cuțite, de fapt,  cei doi se iubesc enorm.  Cătălin și Adda formează o echipă puternică în show-ul Asia Express, dar căldura și probele grele le pun răbdarea și nervii  la încercarea și  artista are un mod mai zgomotos de a se exprima, înjurând ca la ușa cortului de mai multe ori în emisiune. Mai mult, artista și-a jignit de câteva ori soțul în timpul emisiunii, însă acesta știe că Adda „are gura mare” și a iertat-o.  Dacă mulți au crezut că cei doi vor divorța după participarea la emisiune, se pare că aventura prin care au trecut a făcut ca relația să fie și mai puternică și să se iubească și mai mult.

 

„La multi ani Adduț! Să rămâi mereu femeia puternica, ambițioasă și cu suflet mare de care m-am îndrăgostit. Te iubesc!”, a scris Cătălin, adăugând la final: „P.S. Și cu gura mare!”.

Mai mult, Adda a mărturisit și ea în emisiunea lui Capatos că îi e rușine când se vede pe micul ecran, însă doar cei care trec printr-o astfel de experiență grea pot să înțeleagă prin câte stări au putut să treacă acolo.

„Asia Express a fost cel mai greu drum pe care l-am parcurs vreodata și mă bucur că am trecut prin această experiență alături de jumătatea mea. A fost o călătorie plină de lecții, călătorie pe care poți să o simți și să o înțelegi doar dacă ești acolo. Căsătoria nu e doar despre bine, este și despre rău, greșeli, greutăți, iubire și iertare! Stop hating, start loving!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Adda și Cătălin s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună un băiețel de 3 ani, pe nume Alexandru.

Citește și: