Anamaria Prodan a spus tot adevărul despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a făcut nenumărate dezvăluiri din viața personală, iar acum a precizat cum a început relația sa cu Laurențiu Reghecampf.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Anamaria Prodan a răspuns la mai multe întrebări și a lămurit un aspect care a stârnit foarte multe controverse de-a lungul timpului. Acuzată în trecut că i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf și că l-ar fi despărțit pe acesta de fosta soție, vedeta a explicat cum au stat lucrurile în realitate și care este, de fapt, adevărul.

Anamaria Prodan a dezvăluit că relația ei cu Laurențiu Reghecampf a început în momentul în care acesta și fosta lui soție nu mai aveau nicio legătură, astfel că nu ea a fost motivul pentru care antrenorul de fotbal a decis să pună capăt primului mariaj.

„Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod. Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost da răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale.”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Anamaria Prodan (48 de ani) spune că nu ar divorța de Laurențiu Reghecampf (45 de ani) în nicio circumstanță.

„El este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine. Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”, a spus Anamaria Prodan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.


Moderatoarea Denise Rifai a întrebat-o pe Anamaria Prodan ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf. Răspunsul impresarei a a fost: „Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție.

Anamaria Prodan, bijuterii de circa 300.000 de euro pe ea

Anamaria a uimit audiența când a mărturisit în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D că are bijuterii de circa 300.000 de euro pe ea.

„Port nouă brăţări. Costă în total 190 000 de euro. Mai sunt inelele şi ceasul, o sută şi ceva”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea ’40 de întrebari’ de la Kanal D.

„Aşa m-am născut. De mică, toată lumea se uita la mine. Eram fata unei celebre cântareţe… Nu ascund ce am. Că au fost bune, că au fost rele, sunt ale mele. Am o împlinire când ajut oamenii. Atunci mă încarc cu ani de viaţă. Dar din dar se face rai. Sunt un om care calcă pe cadavre atunci cand fac business. Nu gândesc business-ul cu inima, îl gândesc cu capul. Cu inima gandesc doar când e vorba de ai mei”, a mai spus Anamaria.

Citește și:

Emma Roberts a devenit mamă pentru prima dată

Gina Pistol s-a fotografiat alături de Smiley și familia lui. Cât de fericită e!