Cântăreața de muzică populară a fost felicitată inclusiv de Teatrul de Revista Constantin Tanase.

”#lamultiani, CAMELIA MITOȘERU! 💐

La aniversarea zilei de naștere, îi dorim actriței 𝐂𝐀𝐌𝐄𝐋𝐈𝐀 𝐌𝐈𝐓𝐎𝐒̦𝐄𝐑𝐔 zile senine și fericite, cu sănătate și bucurii, alături de cei dragi! 🎊 🌷

𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒊 𝒂𝒏𝒊! 🎂

Timp de 15 ani, CAMELIA MITOȘERU a fost partenera de scenă a inegalabilului Puiu Călinescu, în spectacolele jucate de acesta la sala din Calea Victoriei 174 a Teatrului „Constantin Tănase” sau la Grădina Boema.

Printre acestea: “Sonatul lunii”, „Un băiat de zahăr… ars”, „Trăsnitul meu drag”, „Idolul femeilor”, “Frumosul din pădurea zăpăcită”, “Eu vă fac să râdeți!”, “E nemaipomenit!”, “Omul care aduce râsul”, “Bărbatul fatal”, “Superman”, “O seară la Boema”.

În ianuarie 2022, CAMELIA MITOȘERU a fost omagiată, pe scena Teatrului de Revistă, în cadrul celei de-a patra ediții a GALELOR SAVOY”.

Deși măgulită și fericită de urările primite, artista trăiește cu un regret, iar acesta este legat de fiul său. Speră că lucrurile se vor rezolva și trăiește cu această speranță.

Cea mai mare dorință a ei se leagă de băiatul ei

Într-o intervenție la TV, Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, până la această vârstă.

Întrebată care este cea mai mare dorință a ei, de ziua ei de naștere, Camelia Mitoșeru a declarat că își dorește din suflet ca fiul ei, Mihai, să își găsească o fată, alături de care să-și petreacă întreaga viață și să fie fericit.

Cântăreața de muzică populară a mai spus că știe cum este să trăiești singur, iar ea are foarte mult noroc că are un cățel, care îi este alături în permanență.

„Să dea Dumnezeu să fie Mihai sănătos și să își găsească o fată sau să se împace cu Noemi, dar să nu stea singur, pentru că nimic nu e mai greu la bătrânețe decât să fii singur.

Asta vă spun eu, că dacă n-aș avea cățelul aș înnebuni, dar având cățelul, perfect e. Deci, nu îmi e frică de nimic, intru la orice oră în casă, că știu că mă păzește cățelul”, a precizat artista.

Mama lui Mihai Mitoșeru, internată din nou de urgență: ”Este pe tratament pentru AVC”

Asta e tot ce îmi doresc”

Întrebată dacă are vreun regret, Camelia Mitoșeru a spus că nu trăiește cu regrete.

Cântăreața de muzică populară a abordat și un subiect extrem de delicat, propria moarte. Aceasta a afirmat că își dorește ca la mormântarea ei lumea să fie fericit, deloc tristă, pentru că ea nu are regrete în viață.

„Nu! Eu dacă mor mâine nu-mi pare rău și asta vreau să-i spun și lui Mihai, să nu mă plângă nimeni, toată lumea să cânte, să danseze și să zică <>. Asta e tot ce îmi doresc ca să mă duc la Dumnezeu liniștită.

Nu regret nimic, sunt fericită că am ajuns la vârsta asta și îi muțumesc lui Dumnezeu pentru tot”, a mai spus artista.

Mihai Mitoșeru a divorțat acum trei ani

într-adevăr, fiul Cameliei Mitoșeru pare să fie urmărit de ghinioane. După ce, în urmă cu peste 20 de ani, iubita i-a murit, într-un accident de mașină din care el, printr-o minune, a supraviețuit, în urmă cu 3 ani, acesta a divorțat.

Acum regretă și nimenu nu știe ce va urma. Mihai Mitoșeru ar vrea însă ca toată lumea să învețe ceva din povestea lui: ”Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez. Am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai.

Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale.

Am divorțat, că am fost fraier…”, spunea Mihai Mitoșeru la un moment dat.

În ciuda divorțului, acesta e în relații bune cu fosta soție. Mai mult, inclusiv mama lui este în relații excelente cu fosta noră.

Vezi și Mihai Mitoșeru nici nu mai știe de ce a divorțat, dar regretă: ”Acum, după trei ani de zile, nu mai gândesc așa”. Ce s-a schimbat în viața lui

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au cununat religios! ”Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă!”

7 vedete fără machiaj și fără filtre, în cele mai recente poze. „Nu suntem perfecte, dar să trecem peste”