Bianca Drăgușanu a fost întrebată cum ar arăta meniul perfect pentru ea, iar răspunsul e surprinzător. Frumoasa blondină este fan Shaworma!

”Shaworma cu de toate, mai puțin ceapă (râde). Eu mă pot adapta, în funcție de buget și de timp. Dar dacă sunt pe fugă, îmi iau o Shaworma la farfurie, fără ceapă, fără cartofi și fără lipie”, a declarat ea pentru Spectacola.

”Recunosc că poate a creat un fel de dependență. Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen Survivor”

Și mai e ceva fără de care blondina nu ar putea trăi. Subiectul are, în mod ciudat la prima vedere, legătură și cu decizia ei de a nu participa în niciuna dintre emisiunile gen Survivor.

”Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea.

Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor” sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea.

Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază”, a mai spus vedeta.

Vezi și Monica Tatoiu, adevărul despre Dieta Balerinelor și cât a cântărit cel mai mult în viață. Nimeni nu și-o amintește așa!

Citește și:

De ceva vreme, actrița e pe prima pagină a tuturor ziarelor, după ce a slăbit spectaculos, zeci de kilograme. Acum a spus și pentru cine: E o femeie! Până acum a fost în relații numai cu bărbați

Scandal cu poliție la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a fost arestat în curtea solistei. Imagini terifiante cu scena la care au asistat Madonna, Paris Hilton și alte staruri de la Hollywood