Îmbrăcată în pantaloni skinny negri și maletă în aceeași culoare, Kate Middleton și-a dat jos sacoul în alb și negru care îi acoperea talia, pentru a juca tenis, în cadrul unui eveniment caritabil. A fost momentul în care toți au rămas cu ochii măriți de uimire.

Trasă prin inel, cu o talie inimaginabil de zveltă, picioare lungi, subțiri, dar cu mușchi perfect conturați, Kate a demonstrat nu doar că arată ca o sportivă, dar și că știe ce să facă atunci când are o rachetă în mână. De parcă i-ar mai fi păsat cuiva…

Kate Middleton are 36 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși cu o înfățișare simplă, purtând doar cercei, inel și ceas, ducesa de Cambridge pur și simplu a strălucit, așa cum îi stă bine unei viitoare regine. A avut un machiaj foarte simplu, natural, iar în materie de încălțăminte a ales niște botine negre, ca niște ciocate, cu un toc mic, dar suficient pentru a-i pune picioarele în valoare.

A zâmbit tot timpul, a îmbrățișat deopotrivă copii și vârstnici, demonstrând încă o dată că prințul William a făcut cea mai bună alegere.

În tot acest timp, furori făcea și Meghan Markle în turneul său în Australia, alături de prințul Harry. Cei doi termină astăzi vizita de stat 16 zile, urmând ca joi să revină în Marea Britanie.

Vezi și Wow! Chiar nu se putea abține? Gestul indecent făcut în public de prințul Harry față de Meghan

Citește și: