Cei patru și-au dat mâinile la la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.

„Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU”, se arată în mesajul postat, miercuri, pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, care însoţeşte fotografia.

Deși o fotografie sobră, în poză există o pată de culoare nepotrivită: pantofii roz ai primei doamne din România.

”Rochie lucioasă și pantofiori roz, Doctorița Plushica, Disney Channel”

Toată lumea este îmbrăcată sobru: Klaus Iohannis și omologul său american, Donald Trump, poartă costume și cravate în aceeași nuanță de albastru.

Melania Trump nu a lăsat la vedere decât brațele, deși fizicul o ajută, indiferent ce alegere vestimentară ar fi făcut. Poartă o salopetă largă și elegantă, neagră, părul lăsat liber și fără bijuterii.

Carmen Iohannis, însă, a optat pentru o rochie albastră, e adevărat elegantă, dar nu pentru toate gusturile. În plus, nu pare să poarte dresuri, iar cireașa de pe tort sunt pantofii de un roz puternic.

Chiar pe contul de Facebook al președintelui României sunt postate nenumărate critici la adresa apariției lui Carmen Iohannis: ”Rochie lucioasă și pantofiori roz, „Doctorița Plushica”, Disney Channel”.

”Ia uite ca e si Dorothy in poza! Cu pantofiorii ei roz! Lipsa de eleganta si rafinament!”, scrie altcineva. ”Pantofii roz ai doamnei nu se asorteaza cu nimic!”, remarcă altcineva.

O altă persoană comentează că până și soția fostului președinte Traian Băsescu se îmbrăca mai bine și adecvat vârstei.

Cuplul prezidențial român, în SUA până joi

Klaus Iohannis se află de marţi până joi în SUA, la New York, unde a condus delegaţia României la a 74-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

Potrivit agendei oficiale, şeful statului a fost prezent,de la 1.00, ora României, la recepţia oferită de Uniunea Europeană în onoarea şefilor de delegaţii, iar de la 1.40, ora României, a participat la recepţia tradiţională oferită de preşedintele SUA Donald Trump şi Prima Doamnă în onoarea şefilor de delegaţii.

Ultima vizita a preşedintelui Klaus Iohannis în Statele Unite a fost pe 20 august.

Vezi și Vântul i-a dat mari bătăi de cap lui Carmen Iohannis, în prima zi de școală! Cum și-a făcut apariția prima doamnă

Citește și: