Artista s-a reinventat după ce a anunțat despărțirea de tatăl Siennei. S-a dedicat carierei sale și alături de Andreea Bălan, au reluat proiectul Andre și încercat să-și găsească fericirea în brațele altor bărbați. Se pare că îi este bine singură și susține că nu regretă faptul că a decis să divorțeze de bărbatul care i-a fost alături atâția ani de zile. Pe de altă parte, ea mărturisește că deși au decis să-și spună „Adio”, ea și Traian vorbesc destuld e des și sunt la fel de implicați în creșterea fetiței.

„Nu știu dacă mi-a fost greu în momentul în care am luat hotărârea separării, deoarece jumătate din timp mi-l petreceam în România și, în plus, am continuat să vorbesc cu Traian. Fiind aici mai mult singură, deciziile le luam eu. Nu cred că mi-a lipsit nimic anume”, a declarat Andreea pentru www.paginadepsihologie.ro.

Andreea vrea să-și refacă viața alături de altcineva și susține că își dorește foarte mult lângă ea un bărbat puternic și cu simțul umorului.

„Dintotdeauna mi-am dorit o persoană puțin mai puternică decât mine. Deși sunt o femeie puternică, îmi doresc acel umăr pe care să mă pot așeza și care să mă înțeleagă ca om, înainte de toate.

Mi-ar plăcea să fie o persoană amuzantă și haioasă, având în vedere că eu sunt mai mult rațională și nu am un simț al umorului foarte dezvoltat”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Andreea Antonescu a vorbit pentru prima dată și despre faptul că a plecat de acasă la 18 ani, mărutirisind că regretă gestul făcut de ea.

„Un singur episod din viața mea îl regret. Copil fiind, am crezut că plecarea de acasă este cea mai bună decizie la vârsta de optsprezece ani. Din păcate, nu pot da timpul înapoi.

Este singurul subiect pe care nici acum nu-l pot discuta. Nu îmi găsesc cuvintele. Povestea cu tatăl meu m-a făcut să înțeleg că oamenii sunt cei mai importanți. Și că este important să le arătăm celor de lângă noi cât contează, să nu ne fie rușine să ne exprimăm sentimentele. Vine o zi când nu vom mai avea cui să le spunem. Cred că e bine să murim cu amintiri, nu cu vise”, a mai spus Andreea pentru paginadepsihologie.ro.

Citește și:

Cum să slăbești după Sărbători: 5 reguli simple, de la Carmen Brumă

Fetița Elenei Udrea este adorabilă! Cele mai recente imagini cu ea au cucerit internetul