Adina Buzatu a avut dintotdeauna o stare financiară bună și niciodată familia ei nu a dus grija zilei de mâine, mai ales în condițiile în care părinții ei au fost persoane extrem de muncitoare, cu funcții importante.

Chiar dacă niciodată nu i-a lipsit nimic și nu a fost nevoită să se ducă la muncă încă din adolescență, Adina Buzatu a fost de părere întotdeauna că este foarte important pentru o femeie să fie independentă, așa că a făcut primul pas în acest sens de la o vârstă extrem de fragedă.

Așadar, la vârsta de 14 ani, Adina Buzatu a avut primul ei job. Și-a luat prietena cea mai bună și, fără să stea prea mult pe gânduri, au mers să spele parbrize prin oraș, într-o intersecție importantă.

”Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri. Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Spălam parbriz cu prietena mea, care era fiica profesorului de fizică”, a povestit Adina Buzatu la Antena Stars.

Dar de unde această idee cu spălatul de parbrize? Totul a început într-o seară, când l-a auzit pe unchiul său că își certa copiii. Unchiul designer-ului de modă le spunea copiilor săi că ar trebui să se angajeze, că sunt o grămadă de tineri care au tot felul de joburi, ba chiar unii adolescenți, copii de milionari, care spală parbrize prin intersecții.

Făcea salariul mamei ei într-o zi

Zis și făcut! A doua zi, dis-de-dimineață, Adina Buzatu și-a luat găletușa și ustensilele necesare și a început să exerseze pe mașinile pe care familia ei le deținea. Se pare că nu a fost o idee prea rea spălatul de parbrize, căci Adina Buzatu câștiga în două ore câte două mii de lei, în timp ce mama ei avea un salariu de 4.500 de lei.

”Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau – Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac – ”, a adăugat Adina Buzatu.

Vezi și De ce e singură Adina Buzatu, la 44 de ani: ”Am nevoie de dragoste, am nevoie de căldură”

Citește și:

Connect-R: ”Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine!”

Paula Chirilă: ”M-am săturat de părerologi care stau într-o garsonieră și ei fac artă!”