”Am încercat să rezolv lucrurile cu tatăl copilului meu, o vreme. Suntem buni prieteni și foarte buni parteneri de afaceri. A fost întotdeauna prima persoană cu care am vorbit și avem multă dragoste unul pentru celălalt, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de multă vreme și nu e vina nimănui”, spune artista într-o înregistrare postată pe Instagram.

”Cred că ne-am îndepărtat și nu ne mai iubim. Nu mai suntem împreună. Nu știu. Va dura până obținem divorțul. Întotdeauna voi ține la el pentru că este tatăl fiicei mele”, a mai spus Cardi B.

 

View this post on Instagram

 

There you go..peace and love

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

”Am spus <> fără rochie, fără să fiu machiată și fără inel!”

Cei doi, ambii rapperi, sunt părinții unei fetițe de patru luni, Kulture. S-au căsătorit în secret în septembrie 2017, dar Cardi B nu a confirmat că e măritată până în iunie 2018.

Cei doi s-au căsătorit cu un singur martor, un văr de-al cântăreței. ”Am spus <> fără rochie, fără să fiu machiată și fără inel!”, anunța Cardi B în urmă cu câteva luni.

Anunțul e unul șoc pentru fani, din moment ce, săptămâna trecută, cei doi au participat la un eveniment monden, unde i-au lăsat pe jurnaliști să-i fotografieze în timp ce se sărutau.

Nici Cardi B, nici Offset nu au dat vreun detaliu legat de motivul pentru care relația lor nu a mers.

Vezi și Veste șoc la Hollywood! Divorțează după 21 de ani de căsnicie

Citește și: