Fericită, artista în vârstă de 28 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare ținându-l pe cel mic în brațe, avându-l alături pe soțul ei, Offset.

Instantaneul, făcut chiar în maternitate, la puțină vreme după nașterea celui mic, a strâns aproape 12 milioane de aprecieri, ceea ce vorbește despre popularitatea uriașă a vedetei.

prima-fotografie-cu-bebelusulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Artista a născut în 4 septembrie, dar abia luni a împărtășit fanilor faptul că familia i s-a mărit.

Anunțul sarcinii a fost făcut pe scenă, în timpul unui concert

La un concert de la începutul verii, Cardi B a urcat pe scenă într-un outfit strălucitor, ce lăsa burta la vedere, acoperită doar de un material transparent. Burta de gravidă a fost afișată în toată măreția ei, iar maniera ei de a anunța că era bravidă a fost foarte apreciată de către fani.

Ulterior, a anunțat și pe Instagram sarcina: „Ne ascultăm unul pe altul, comunicăm, ne rugăm, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat pe noi și familia noastră cu o altă minune. Suntem pregătiți și atât de fericiți. Mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și gândurile bune”, a scris Cardi B atunci.

Cardi B și Offset sunt deja părinții unei fetițe de 3 ani, Kulture. Offset mai are trei copii din relații anterioare, pe Kalea, de 6 ani, pe Kody, de 6 ani, și pe Jordan, de 11 ani.

Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017, dar au anunțat asta abia câteva luni mai târziu. La finele lui 2018, Cardi B anunța separarea de soțul ei, pe fondul unor acuzații că ar fi înșelat-o. Ulterior, a revenit la sentimente mai bune.

Vezi și Celebra actriță a născut în secret un băiețel! Nimeni nu a știut că era gravidă!

Citește și:

Simona Hapciuc, poveste cutremurătoare de viață: „Am ajuns să dorm în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi”

Imagini rare cu mezinul lui Ștefan Bănică Jr. Alexandru e adorabil