După ce o înregistrare cu ea, de acum câțiva ani, a ajuns online, una care nu o punea deloc într-o lumină bună, cântăreața a decis să vorbească public despre trecutul său. Unul cu pete, după cum recunoaște.

”Niciodată nu am pretins că sunt perfectă sau că vin dintr-o lume perfectă și că aș avea un trecut fără pată. Întotdeauna am spus adevărul și mi-am asumat totul”, a început ea destănuirea.

”Am făcut alegerile pe care le-am făcut la vremea aceea pentru că aveam opțiuni foarte limitate. Am avut norocul să mă ridic, să cresc, să evoluez, dar multe femei nu au această șansă.

Indiferent dacă au fost sau nu alegeri proaste la acea vreme, am făcut ceea ce trebuia să fac ca să supraviețuiescȚ, a mai spus Cardi B, născută în SUA dintr-un tată dominican și o mamă din Trinidad.

În acea vreme, Cardi B era dansatoare erotică în cluburi de striptease. ”Trebuia să fac striptease, le spuneam: <> și îi drogam și îi jefuiam. Asta făceam”, a declarat cântăreața, mamă a unei fetițe, menționând că întotdeauna a muncit din greu pentru tot cea a avut și că nimeni nu i-a dat nimic pe tavă.

Lăsând la o parte gravitatea faptelor sale, este clar că vedeta e o femeie independentă. Recent, aceasta a anunțat că divorțează de tată copilului ei, Offset.

Vezi și O cântăreață celebră face un anunț trist. Divorțează, după numai un an de căsnicie: ”Lucrurile nu mai merg între noi de multă vreme”

Citește și: