Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în fața întregii țări sunt așteptați la hotel Ramada Bucharest Parc, pe 9 și 10 ianuarie, începând cu ora 09:00, pentru a-și demonstra talentul și că merită să intre în cursa pentru titlul de erou național și marele premiu de 120.000 de euro sau premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

După ce la Braşov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Chișinău, Craiova și Iași mii de persoane au adus spectacolul în cadrul caravanei, românii sunt așteptați în această sâmbătă și duminică la București pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut și aplaudat de o țară întreagă.

Juriul Românii au talent are altă compone

Noul sezon Românii au talent va începe în curând la PRO TV și va aduce un spectacol desăvârșit, români surprinzători cu talente incredibile, îndrumați de Smiley și Pavel Bartoș și un nou juriu savuros și plin de energie, format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, ale cărui comentarii și reacții vor face deliciul telespectatorilor.

Înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor.
De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul Vânător de talente şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Credit foto: Pro Tv