Cara, probabil cel mai bine plătit model din lume, a mai pozat în ipostaze tandre cu femei, dar pozele erau mai degrabă jucăușe. La cei 26 de ani ai săi, s-a crezut că e doar nonconformistă sau își dorește să atragă atenția.

La un moment dat, lăsa impresia că vede inclusiv în Paris Jackson o posibilă parteneră. Dacă a fost ceva între ele două, doar protagonistele știu.

Cert este că acum Cara a anunțat public că formează un cuplu cu Ashley Benson, cu trei ani mai vârstnică. Mai mult, cele două au o relație de un an.

Ca să nu existe dubii, Cara a publicat pe contul său de Instagram și un clip în care-și sărută iubita.

Vedeta susține că Ashley e cea care i-a arătat ”ce înseamnă dragostea adevărată”.

”Mi-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată și mi-a arătat și cum să o accept, ceea ce a fost mult mai dificil decât credeam. Te iubesc!”, a scris Cara pe rețeaua de socializare.

Deși are foarte mulți fani, printre cei care au comentat la postarea sa au fost și unii care le-au numit pe cele două ”dezgustătoare”. Replica vedetei a fost vehementă: ”Dacă ai o problemă cu dragostea adevărată, atunci vino și spune-mi-o în față, în loc să să arunci cu ură pe Instagram”, i-a scris vedeta internautului, sfătuindu-l să-și caute un hobby.

Vezi și Fiul uneia dintre actrițele din ”Sex and the city” este transsexual

Citește și: