Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Dan Capatos susține că totul merge spre rău, când vine vorba despre emisiunile tv de la noi: dacă făcea Andreea Marin scandalurile astea pe care le făceam eu (…). Totul merge spre rău, dacă e să ne referim la calitate intrinsecă, prin prisma bunului simț măcar, dacă nu din alte criterii. Dacă e să iei criteriul de audiență, nu stă în picioare. Guță și Leo de la Strehaia jucau în picioare tot (n.r. ca audiență), cum se întâmplă acum cu Dani Mocanu și Jador în trendingul de pe YouTube (…), a explicat realizatorul. 

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube. 

Dan Capatos: Am adus cocleala și tâmpenia în mainstream

Celebrul realizator a mers de fiecare dată pe trendul vremurilor și așa a ajuns să aibă la activ 15 sezoane de „show păcătos”. Prioritatea sa a fost să se distreze, dar și să-i facă pe fani „să râdă înainte de culcare”. Despre fondatorul OTV Dan Diaconescu, prezentatorul spune că a fost principala concurență.  

Nu am nășit pe nimeni dintre invitați, nu am devenit finul nimănui. Mi-am păstrat libertatea de a mă distra, de a spune toate tâmpeniile, de a nu respecta legile CNA-ului, nu am avut altă dorință decât să-i fac pe oameni să râdă înainte de culcare. Am adus cocleala și tâmpenia în mainstream. Normal că toate excesele alea pe care le făceam eu atunci mi-au fost cumva retezate, dar niciodată nu mi-au zis nici șefii, nici patronii să nu mai fac asta. Nu mi-a sunat o dată telefonul de la nimeni. Cu patronul m-am întâlnit o singură dată la botez, că s-a nimerit. (…) Când am început televiziunea, Dan Diaconescu a fost principalul concurent, care culmea, a reușit să mă ajute să ies din impas pentru că ne turtea cu Elodia, a continuat Capatos la podcast.