„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au declarat reprezentanți ai Poliției după ce What`s Up a fost dus la Secția 17 de Poliție.

Surse judiciare spun că bărbatul reclamat este cunoscutul cântăreț Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What’s Up”.La sediul secției 17 de Poliție, bărbatul a devenit și mai agitat, a adus injurii polițiștilor și a fost agresiv.Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili toată situația de fapt. Cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

What’s Up neagă că și-ar fi agrest iubita

Cariera lui What’s Up ar putea fi întreruptă pentru o perioadă de timp după scandalul care a izbuncit aseară în apartamentul actualei sale iubite.

Pentru toate acuzațiile de agresiune, dar și de ultraj pentru că i-a insultat pe oamenii legii,  What’s Upp riscă să stea în închisoare între trei luni și patru ani.

Împotriva lui What’s Up s-a dispus măsura controlului judiciar, fiind deschis un dosar penal pentru ultraj. Măsura controlului judiciar poate fi luată de procuror, prin ordonanță, numai după audierea inculpatului în prezența avocatului ales ori numit din oficiu. Trebuie menționant că insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani.

După ce a fost întrebat de presă dacă a fost agresiv cu iubita sa, Alice Badea,  cântărețul a zâmbit ironic și a răspuns în aceeași notă: „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”.

Mai mult, în momentul în care a mai fost întrebat dacă se află la primul conflict de acest gen cu iubita lui, What`s Up iarăși a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător, titrează publicația spynews.ro.

Artistul neagă că ar fi avut vreo legătură cu orice tip de agresiune. „Nu am făcut nimic”, a transmis aseară acesta, la scurt timp după ce a fost încătușat. Când a fost adus de poliție, cântărețul avea mai multe zgârieturi pe față și pe gât.

În urma scandalului, și fosta soție a oferit câteva declarații. “Sunt un pic bulversată pentru că eu nu am reuşit să vorbesc cu Alice (…) nu există nicio variantă prin care eu să n-o susţin pe ea dacă aşa ceva s-a întâmplat. (…) Mă bucur că nu mai fac parte din acest tablou mizer. Îmi creează nişte emoţii şi niște stări foarte urâte”, a declarat Simina, potrivit spynews.ro.

 

Artistul a divorțat anul acesta de Simina, după nouă ani de relație,  și deși cei doi susțineau că au rămas buni prieteni, aceasta nu este de partea soțului ei în acest scandal și lasă de înțeles că ea crede că What’s Up că ar fi în stare să dea într-o femeie.