Anunțul a fost făcut chiar de artist pe un cont de socializare. „Fata noastră, Liya, a venit pe această lume. Viața mea s-a născut ca soarele. Trecem printre niște emoții atât de frumoase că nu pot fi descrise în cuvinte”, a scris Tarkan,  alături de o imagine cu micuța, care a venit pe lume pe 12 iulie.

Liya, fiica lui Tarkan, s-a născut pe 12 iulieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: A mințit! Nu a fost operat inimă. Motivul halucinant pentru care tatăl lui Meghan Markle nu a vrut să vină la nunta regală

Soția lui era un mare fan al artistului încă din copilărie

Tarkan s-a bucurat de un succes uriaș  anii ’90, cu piese precum “Şimarık”, „Dudu”, sau “Şikidim”, ce au făcut furori și în topurile internaționale.  și a intrat rapid în topurile americane şi europene cu piese precum “Şimarık”, „Dudu”, sau “Şikidim”. După ce a văzut întreaga lume și și-a construit o carieră de succes, celebrul artist, în vârstă de 45 de ani, a considerat că a venit timpul să se așeze la casa lui. Astfel, în urmă cu doi ani si s-a căsătorit cu frumoasa  Pinar Dilek (31 de ani), după o relație de cinci ani de zile.

 

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă. Pinar era una dintre cele mai înfocate admiratoare ale artistului, iar în 2011 a simțit că a dat norocul peste ea, având pentru prima dată ocazia să facă cunoștință cu Tarkan, la un concert pe care acesta l-a susținut în Germania. Între cei doi a fost se pare dragoste la prima vedere și au început o relație, iar acum cei doi au devenit părinți de fetiță, fiind mai fericiți ca oricând.

Citește și: