Cadavrul a fost descoperit în portul Edgar din Scoția. Familia artistului a fost anunțată să vină să-l identifice, potrivit BBC News.

Scott Hutchison, în vârstă de 36 de ani, a fost dat dispărut miercuri dimineață. El a fost surprins de camerele de supraveghere plecând de la hotelul Dakota, din South Queensferry, în jurul orei 01.00. Cu două ore înainte, artistul a postat un mesaj de adio, care i-a alertat pe fani și pe membrii familiei sale. „Purtați-vă bine cu toți cei pe care îi iubiți. Eu nu am trăit după această regulă și asta mă omoară. Vă rog, îmbrățișați-i pe cei dragi. Eu sunt plecat de acum încolo. Mulțumesc”.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a nu o place pe Meghan Markle și nu încearcă să ascundă acest lucru. Ce spune despre viitoarea soție a prințului Harry

Scott Hutchison se lupta cu depresia

Familia acestuia a declarat joi într-o conferință de presă că starea lui era „fragilă” și îl rugau să se întoarcă acasă, spunând: „Te iubim atât de mult”.

Cântărețul a dezvăluit recent că se luptă cu depresia. Fratele lui a declarat că Scott a încercat foarte mult să-i ajute și pe alți oameni care se luptau cu această afecțiune.

Scott Hutchison făcea parte din trupa Frightened Rabbit. El era solistul, iar fratele lui Grant Hutchison cânta la tobe. Ei și-au lansat albumul de debit „Sing the Greys”, în 2006.

Mai mulți artiși au postat mesaje de condoleanțe, la aflarea veștii despre trupul descoperit de poliție. Alex Kapranos, solistul trupei Franz Ferdinand, a scris: „Vești îngrozitoare despre Scott Hutchison. O pierdere îngrozitoare”.

Citește și: