Cei doi s-au cunoscut pe Internet, după ce femeia a participat la mai multe cursuri de spiritualitate organizate de acesta. Artistul face cursuri în mediul online, iar Laura și-a dorit să lucreze cu el. După câteva ședințe, cei doi s-au întâlnit față în față, iar de acolo până la o relație a fost doar un pas. Lucrurile au decurs natural și ușor, el fiind deja divorțat.

Mihai Onilă și-a găsit alinarea în brațele Laurei, după o perioadă grea în viața sa. În urma divorțului de fosta soție, dar și pierderea fiicei, artistul a locuit în Belgia, unde făcea cursuri de spiritualitate.

Mihai Onilă s-a întors definitiv în România, unde știe că va trăi 117 ani: ”Înțeleg acum că moartea nu este decât o programare” Concret, ce face el ca vindecător

Acesta a făcut un curs unde a participat și Laura, cea care avea să-i devină soție. Inițial, totul a fost la nivel oficial, apoi s-au întâlnit față în față și lucrurile s-au schimbat radical. Pe cei doi îi leagă mai multe sincronicități, spun ei, descoperind inclusiv că au și aceleași semne din naștere pe corp.

”Online, ne-am văzut online. Am făcut împreună câteva cursuri de spiritualitate, reiki. Totul funcționa la un nivel oficial, până într-un moment în care mi-a cerut ceva și ne-am văzut față în față. Atunci a fost ca un boom, ca o explozie în care am zis „wow”.

Am descoperit că avem aceleași semne pe corp, cele din naștere sau accidentări. Mâna mea stângă, mâna lui dreaptă, cumva ne-am adunat la un puzzle și am format un tablou. Inclusiv alunițe”, au spus cei doi la Antena Stars.

mihai onila se insoara a doua oara cu aceeasi femeieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mihai Onilă și Laura se vor căsători pentru a doua oară și în România

Mihai și Laura Onilă s-au căsătorit în urmă cu un an în Belgia, dar autoritățile române nu recunosc actele oficiale. Cei doi au menționat că procesul de recunoaștere a căsătoriei este unul îndelungat, așa că vor face cununia civilă și în România.

Îl mai știi pe Mihai Onilă, solistul trupei AXXA? Artistul urmează să se căsătorească, la cinci ani de la moartea fetiței sale. Ce destin crud a avut până acum…

”Ne-am căsătorit în Belgia, dar am aflat că nu este recunoscută în România. Se poate recunoaște prin mai multe proceduri legale, dar durează ani de zile.

Nouă de place să ne căsătorim de mai multe ori. Ne căsătorim anul ăsta. Așteptăm actele de divorț din Belgia, apoi ne căsătorim”, au mai adăugat ei.

Pierderea fiicei a dus la divorț. Fata a murit la numai 10 ani

Artistul și-a pierdut în 2016 singurul copil, în vârstă de 10 ani, din cauza unei boli necruțătoare. La scurt timp de la decesul micuței, Mihai Onilă a divorțat de mama fetiței.

”Acum 2 ani făceam eforturi uriașe să rămân într-o relație toxică în care ca un orb mai credeam că mai este ceva de salvat! Acum un an am hotărât că într-adevăr nu mai este nimic de salvat și că drumurile noastre se despart iremediabil, anul acesta am șters trecutul.

Cineva ar putea întreba dar cum ai făcut? Păi, știind că creierul meu înregistrează tot ce mi se întâmplă ca să mă ajute cu ideea de eu sau la imaginea a cine sunt eu, am hotărât să șterg toate amintirile care mă legau la sentimente sau resentimente din trecut și am început cu imaginile din mintea mea, apoi cu imaginile din această realitate, adică toate fotografiile de orice fel!

Sunt aproape la 100% cu încheierea acestui proces ca să încep o viață total nouă de la zero”, spunea Mihai Onilă ăn urmă cu doi ani.

Cum a aflat că fiica lui este bolnavă

Mihai Onilă povestea acum 7 ani cum a descoperit că fiica lui, Ioana, avea probleme grave de sănătate.

”În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu. Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit”, a declarat Mihai Onilă pentru Impact.ro.

Puțină lume știe că Mihai Onilă este bioterapeut și a vindecat cazuri grave. El susține că s-a cunoscut cu fiica lui înainte ca aceasta să se nască. Din păcate, pe micuță nu a putut să o salveze.

”Îmi apărea în gânduri, o auzeam, îmi spunea că numele ei este Emy, vorbeam cu ea mental. Atât a fost misiunea ei pe pământ”, mărturisea fostul interpret.

Vezi și Mihai Onilă iubește din nou. Cine e femeia care l-a cucerit?

Citește și:

Radu Vâlcan, o nebunie de cadou pentru Adela Popescu: „Este ziua ei, o merită”. Cum a filmat-o pe sărbătorită, în pat

Amalia Năstase dă de pământ cu sistemul de învățământ românesc. Ce spune despre sănătate: ”Pe noi tot timpul ne acuză cineva că am făcut ceva”