”Încet, dar sigur devine cunoscut faptul că eu și soția mea am decis să divorțăm”, a declarat el duminică.

”Nu e un lucru trist, e mai mult faptul că am realizat (că trebuie să facem asta –n. red.). Pe scurt, n-o voi vorbi niciodată de rău. Nu sunt acel gen de persoană.

Nu există nimic rău de spus despre ea. Este o femeie fantastică. E mama copiilor mei și întotdeauna va rămâne așa, întotdeauna o voi respecta”, a spus cântărețul.

”Pe scurt, și ea are demonii ei, la fel ca toată lumea, la fel ca mine”, a mai declarat artistul distins cu Grammy despre soția sa, model.

”Ne-am dat seama că demonii niștri nu se înțeleg și, până când amândoi nu-i vom controla, va fi dificil să rămânem căsătoriți”, a mai spus acesta.

”Acestea fiind spuse, este finalul unui capitol, dar nu finalul cărții. Așa cum am mai spus, este mama copiilor mei și o voi iubi până la moarte. Vom fi o familie întotdeauna”, a conchis NE-YO.

Tată a patru copii

Cei doi s-au întâlnit în scopuri profesionale, în 2015, dar s-au conectat atât de bine, încât în scurt timp au ajuns să formeze un cuplu. În februarie 2016 s-au căsătorit. La o lună de la nuntă li s-a născut și primul copil, Shaffer Chimere, Jr.. În 2018, a venit pe lume și Roman Alexander-Raj.

NE-YO mai are doi copii dintr-o relație anterioară, cea cu Monyetta Shaw: Mason Evan, de 8 ani, și Madilyn Grace, de 9 ani.

Vezi și Adevărul despre căsătoria și divorțul fulger al Pamelei Anderson cu cel de-al cincilea soț: ”Nu există un prost mai mare decât un prost bătrân”

Citește și: