„Bat Out of Hell” și „I’d Do Anything for Love” sunt două dintre cele mai cunoscute hituri ale artistului. Albumul său ”Bat Out Of Hell”, care este chiar albumul său de debut, din 1977, este unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile.

Cât despre „I’d Do Anything for Love”, melodie care a stat multă vreme în fruntea topurilor muzicale, aceasta i-a adus artistului un premiu Grammy.

Într-o declarație postată pe pagina lui de Facebook de către familie se arată: „Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Meat Loaf a fost și un actor talentat, el jucând în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”.

Cântăreţ şi actor, Meat Loaf a venit pe lume cu numele Marvin Lee Aday.

Vezi și Un cântăreț celebru a fost internat de urgență în spital, după ce a căzut de pe scenă. S-a ales cu o fractură de claviculă | VIDEO

Citește și:

Simona Halep dă din casă. Cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat?

Al cui este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomiroiu la plajă, pentru care a fost lăudată de Cătălin Botezatu