Cântărețul de muzică populară Ionel Lazăr a murit pe 26 octombrie, la 47 de ani, după o luptă grea cu cancerul. A fost condus pe ultimul drum a doua zi după deces, scrie starpopular.ro, care prezintă și imagini de la înmormântare. Tot satul l-a condus pe ultimul drum, alături de muzicanții cu care regretatul artist colabora. La slujba din biserică, cei care au luat cuvântul l-au descris pe Ionel ca pe un om săritor, milos și muncitor. Fratele lui i-a stat la capătâi tot timpul și i-a sărutat chipul de mai multe ori. Și sora lui a fost devastată de durere. Fotografii: starpopular.ro

ionel-bebe-lazarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De ce boală suferea artistul Ioan Lazăr

În urmă cu două săptămâni, Ioan Lazăr își deschidea sufletul într-un interviu pentru starpopular.ro și povestea drama prin care trece. Era internat la Fundeni, operat de două ori, după ce tumorile i-au invadat corpul. A făcut și radioterapie, a slăbit 20 kg și cerea ajutorul pentru tratamentele costisitoare. Tumoră malignă a rectului, tumoră vezică urinară, tumoră malignă secundă a ficatului și a pulmonului au fost doar câteva dintre diagnosticele crunte din fișa medicală a cântărețului.

”Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunți, de la muncă în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut și alte tumori la vezica urinară, pulmon și ficat. Acum am fost operat a două oară și sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea… viața mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn”, povestea artistul pentru starpopular.ro.