Operația a avut loc marți, 5 martie, și deja artistul se simte bine, după cum a anunțat chiar el pe rețelele de socializare.

Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, scrisese el înainte de operație, mii de oameni rugându-se pentru sănătatea sa și reușita intervenției.

După operație, chiar din spital, acesta a revenit cu noutăți, anunțându-și fanii că totul a decurs bine.

”Operația de ieri a decurs foarte bine… Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea morală și pentru miile de mesaje care mi-au dat foarte multă putere! Vă mulțumesc pentru faptul că existați! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris artistul pe Facebook.

„Dumnezeu nu lasă oamenii buni la greu, să fii binecuvântat cu sănătate!”, „Multă sănătate și recuperare cât mai rapidă!”, „Cea mai buna veste a acestei dimineți primită de la dumneavoastră. Mă rog pentru recuperarea sănătății cât mai grabnică. Felicitări echipei de medici care au participat la această intervenție”, „Bunul Dumnezeu să vă apere de tot ce-i rău pentru că noi vă așteptăm pe scenă” – sunt doar câteva dintre mesajele de susținere primite din partea fanilor săi, oameni care s-au rugat pentru el.

are-numai-40-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Artistul a ajuns pe mâinile medicilor și în trecut

Florin Vasilică a tot avut probleme în ultimii patru ani. Artistul a avut mari dureri la coloană, iar situația s-a agravat, după ce inflamația s-a mutat la șolduri.

Chiar dacă a urmat o bună perioadă un tratament, rezultatele nu au fost cele așteptate, așa că medicii i-au spus că ar fi mai bine să fie supus unei operații. A fost una dintre intervențiile pe care Florin Vasilică, fiul regretatului interpret de muzică populară Liviu Vasilică, și le-a făcut anul trecut și au urmat și altele, unele dintre ele minim invazive.

Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale.

Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă”, declara Florin Vasilică, care ulterior a ajuns și pe masa de operație.

Vezi și Solistul trupei Azur, spitalizat de urgență la 73 de ani! Nelu Vlad, diagnosticat cu hematom inoperabil pe creier

Citește și:

Sorana de la A.S.I.A. și-a înmormântat mama: „Știu că nu o mai doare nimic”

Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani! Petrecere ca o nuntă, cu manele și porc la proțap! Imaginile luxului și opulenței