Alexandru Jula, artistul preferat al lui Ceaușeșcu și unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică uşoară din Galaţi, se întorcea, luni, de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un spectacol. În scara blocului în care locuiește i s-a făcut rău şi a leşinat. Vecinii artistului au chemat imediat ambulanța.

„Apelul la numărul unic de urgenţă a fost înregistrat luni dimineaţă, la ora 7.30. Echipajul de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor, simptomele indică un accident vascular. Nu ştiu cât este de grav, dar avea deficit motor, era căzut atunci când a fost găsit”, a declarat pentru Mediafax directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Citește și: „Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani”. Cine face această declarație

Alexandru Jula ar fi suferit una ccident vascular

După ce a fost stabilizat, Alexandru Jula a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi unde a fost internat. Acesta a fist supus unei investigaţii cu computer tomograf pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

Surse din interiorul unităţii medicale spun că starea artistului s-a îmbunătăţit, acesta putând să se mişte şi să vorbească.

Alexandru Jula, apreciat de public pentru vocea sa inconfundabilă şi cunoscut mai ales interpretarea piesei “Soţia prietenului meu”, s-a născut pe 24 iulie 1934, la Şimleul Silvaniei. El va împlini 84 de ani în luna iulie.

Foto: Libertatea.ro

Citește și: