Starul pop australian a dezvăluit într-o postare pe Twitter că suferă de sindromul Ehlers-Danlos (EDS), o afecțiune neurologică rară care poate provoca dureri articulare uriașe și oboseală extremă.
Sia, 43 de ani, cunoscută pentru faptul că își ascunde mereu fața sub peruci și căciuli, a lansat în ultimii ani mai multe hituri și a scris piese pentru artiste precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry și Adele, scrie BBC News.

Vedeta a scris câteva rânduri pe Twitter prin care le explică fanilor săi ce probleme de sănătate are. Aceștia au rămas uimiți când au auzit cât poate să sufere artista.

”Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers-Danlos, și vreau să vă spun, celor care suferiți de dureri, fie fizice, fie emoționale, că vă iubesc. Mergeți mai departe. Viața este al naibii de grea. Durerea te demoralizează și nu ești singur”, a scris artista în postarea sa de pe Twitter.

 

Conform Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, există 13 tipuri de EDS, o afecțiune care afectează țesutul conjunctiv al corpului. Unele forme sunt ușoare, în timp ce altele pot fi foarte grave. Sia a vorbit în trecut și despre dependența de alcool și medicamente pentru durere.
Sia are 43 de ani și este cunoscută pentru discreția cu care își trăiește viața. Ea se ascunde în general sub pălării mari sau sub peruci. Cântăreața este și un compozitor de renume. A compus piese şi pentru alţi cântăreţi precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry şi Adele.

Citește și: