Cântăreața şi actorul american aunegat că ar forma un cuplu, însă zvonurile par să se înmulțească. Revista americană In Touch Weekly anunță chiar de pe prima pagină că Lady Gaga ar fi însărcinată, ei publicând și o poză cu cei doi.

„Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, este una din declaraţiile citate de revistă de la un presupus prieten al cuplului.

Lady Gaga și Bradley Cooper, extrem de senzuali la premiile OscarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Lady Gaga reacționează la zvonurile privind o relație cu Bradley Cooper. Cântăreața a fost văzută ieșind din casa actorului

Lady Gaga și Bradley Cooper s-ar pregăti de nuntă

Revista anunţă pe prima pagină şi faptul că cei doi se întâlnesc în secret, dar deocamdată nu au planuri de nuntă. Jurnaliștii americani susțin că Bradley și Lady Gaga sunt în culmea fericirii, dar au decis deocamdată să nu se căsătorească. Celebrul actor nu vrea să confirme relația prea curând, ci preferă să o țină ascunsă din respect pentru Irina Shayk, mama fetiței lui, pe care nu vrea să o rănească mai mult decât a făcut. Pentru celebrul fotomodel a fost un adevărat șoc când a aflat că starul american a decis să se despartă de ea.

Gaga a ieşit deja în întâmpinarea acestor zvonuri, lansate şi de revista Star, privind faptul că ar fi însărcinată. „Zvonuri că aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu #LG6”, a postat Gaga pe Twitter. LG6 este cel de-al şaselea album al artistei, deocamdată fără titlu. Ultimul său album apărut în 2016 este „Joanne”.

După ce s-a aflat despre despărțirea dintre Bradley Cooper şi top-modelul Irina Shayk, zvonurile privind o relaţie a actorului cu Lady Gaga s-au intensificat pe reţelele de socializare.

 

Lady Gaga a anunțat, în luna februarie, că a anulat nunta și  s-a despărțit de logodnicul și managerul ei,  Christian Carino. Celebra cântăreață și-a făcut apariția la premiile Grammy, fără logodnicul ei, și fără inelul de logodnă în valoare de 400.000 de dolari, și  a avut la eveniment un moment extrem de romantic pe scenă, alături de Bradley Cooper.

Citește și: