Deși ea nu a făcut niciun anunț oficial în acest sens, a postat pe Instagram un program al concertelor din următoarea perioadă. Din acesta reiese că turneul în Europa, amânat la ordinul medicului, va fi reluat în iunie.

TOUR NEWS! Shak just added new dates in Hamburg, London & Bordeaux to the European leg of her #ElDoradoWorldTour this summer. Tickets go on sale on Friday, but follow Shak on @Viber now for exclusive presale access tomorrow! ShakHQ NOTICIAS DE LA GIRA! Shak acaba de añadir nuevas fechas en Hamburgo, Londres y Burdeos en la gira de #ElDoradoWorldTour este verano. La venta general empieza este Viernes pero si siguen a Shakira en @viber tendrán acceso a pre-venta a partir de mañana! ShakHQ

A post shared by Shakira (@shakira) on

Artista ar fi trebuit să înceapă turneul mondial El Dorado cu concerte susținute în Germania, în noiembrie, însă acestea au fost amânate. Acum, a anunțat că primele concerte vor avea loc, în Hamburg și Koln, în 3, respectiv 6 iunie.

Vor urma reprezentații în Marea Britanie, Franța, Luxemburg, Italia, Elveția, Portugalia, Spania. Din păcate, vedeta nu va concerta și în România.

Concertele din SUA, care ar fi trebuit să înceapă în ianuarie, anul acesta, au fost amânate până în vară.

La jumătatea lunii decembrie, situația Shakirei era disperată. Vedeta luase legătura cu cel mai bun chirurg în operații pe corzile vocale, medic care în trecut operase vedete ca Roger Daltrey, membru fondator al formației „The Who”, Steven Tyler, Christina Perri,  Lionel Richie, Adele sau Sam Smith. Nu degeaba, medicul Steven Marc Zeitels a fost supranumit „Doctorul vocii”.

Presa scria la sfârșitul anului trecut căm situația ei era mai gravă decât se știa, vedeta suferind chiar de cancer.

Foto: Instagram

Vezi și Veștile rele se țin lanț de Shakira. O braziliancă îl vrea pe Gerard Piqué, în patul ei

Citește și:

Surpriză de proporții! Încă o nuntă în familia regală britanică! Mirele e înrudit cu viitoarea soție|FOTO

Ce mari au crescut copiii lui Mariah Carey! GALERIE FOTO