Vestea tristă a fost confirmată de mama artistei, Marie, pe Instagramul artistei, unde a pus și o poză cu fiica ei.

sarah-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Cu multă durere azi vă anunț că frumoasa mea fiică, Sarah, din păcate, s-a stins din viață. Mulți dintre voi știau că Saraha fost diagnosticată cu cancer și a luptat atât de puternic până în ultima ei zi. A murit în această dimineață, în liniște. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și confort faptul că știa că este iubită. Știu că nu și-ar dori să fie amintită pentru lupta ei împotriva cancerului – ea a fost un adevărat star strălucitor și sper că așa va fi ținută minte”m a scris mama artistei.

Sarah Harding a devenit celebră în 2002 cu trupa britanică Girls Aloud, iar în decembrie anul trecut a anunțat că suferă de cancer în stare terminală și s-ar putea să nu mai prindă Crăciunul următor, ceea ce din păcate s-a si întâmplat.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Medicii i-au spus atunci că mai are doar câteva luni de trăit, dar artista a luptat cu boala din răsputeri și a încercat orice tratament în speranța că își va salva viața.

Sarah Harding a aflat că are cancer la sân în vara anului trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și că a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. Medicii i-au dat vestea tristă în luna decembrie, anul trecut, că ar putea fi ultimul Crăciun din viața ei. Și asta după ce i-au apărut tumori și pe creier și la plămâni, și cancerul i s-a răspândit și la coloană, fiind în stare terminală. În luna martie și-a publicat o carte despre lupta ei cu boala, „Hear Me Out”, precizând că va trăi și se va bucura de fiecare secundă din viața ei, dar apoi a dispărut de pe rețelele de socializare.

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Citește și: Cum au reacționat colegele de trupă după ce artista a anunțat că are cancer în fază terminală: „M-am pierdut și am izbucnit în lacrimi”

Citește și: Își pregătește propria înmormântare la doar 39 de ani. Mărturisirea tristă făcută de artistă

Sarah Harding a devenit celebră în 2002

Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.