Frumoasa cântăreață a dispărut brusc de pe rețelele de socializare de ceva timp, unde era foarte activă, și multă lume întreba ce se întâmplă cu ea. După luni bune de absență, artista, în vârstă de 38 de ani, a revenit cu o nouă postare.

Ea a publicat o poză de pe patul de spital și le-a mărturisit fanilor că a fost diagnosticată cu cancer la sân, în stadiu avansat, și i s-a răspândit în corp.

Betley, Cheshire, UK. 15th August, 2015. Former Girls Aloud singer Sarah Harding performs live at Signal 1’s ‘Total Access Live’ held at Betley Court Farm, near Crewe, Cheshire. © Simon Newbury/Alamy Live NewsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Bună, tuturor, sper că sunteți toți în siguranță și bine în aceste timpuri nesigure. Nu am mai postat aici de foarte mult timp, mulțumesc tuturor celor care au încercat să dea de mine, a contat enorm pentru mine. Acum simt că a venit timpul să împărtășesc cu voi ce mi se întâmplă.

Nu există o modalitate ușoară de a anunța acest lucru și, de fapt, nici măcar nu -mi vine să scriu asta, dar asta este. La începutul acestui an am fost diagnosticat cu cancer de sân și acum câteva săptămâni am primit veștile devastatoare că cancerul a avansat alte părți ale corpului meu.

În prezent, fac ședințe de chimioterapie săptămânale și mă lupt cât de mult pot cu boala. Știu că acest lucru ar putea fi șocant să-l citiți pe social media și nu asta este intenția mea.

Dar săptămâna trecută s-a menționat pe online că am fost văzută în spital, așa că acum simt că este momentul să le spun oamenilor ce se întâmplă și acesta este cel mai bun mod în care pot să mă gândesc să fac acest lucru.

Mama mea minunată, familia și prieteni apropiați mă ajută să trec prin asta și as vrea să le mulțumesc asistentelor și doctorilor formidabili de la NHS care sunt și continuă să fie eroi.

Mă străduiesc să rămân pozitivă și vă voi ține aici la curent cu starea mea. Între timp, sper că mă înțelegeți și să respectați rugămintea mea de a-mi respecta intimitatea în această perioadă dificilă. Vă transmit toată dragostea mea.”, a scris Sarah.

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, care a devenit faimoasă în 2002 cu formația cu Girls Aloud.