Contul ei oficial de instagram abundă în fotografii de sezon, cu artista în costum de baie, iar silueta italiencei o recomandă pentru orice prezentare de modă, în ciuda vârstei la care ar putea fi și bunică.

Sabrina, care are un băiat deja major, mărturisea în urmă cu mai bine de un deceniu că este o ”călugăriță” în comparație cu artistele din ziua de azi.

Chiar dacă pare că s-a născut sub o stea norocoasă, Sabrina a avut o viață dificilă. ”Am crescut fără să-i am pe părinți alături de mine. Mama m-a născut la 18 ani și m-a lăsat în grija mătușii și a bunicii mele.

Mama a făcut greșeli, dar era tânăra. Și, atât cât a știut și cum a putut, a fost prezentă în viață mea și cu ea am păstrat legătură. Dar relația cu tatăl meu nu a existat niciodată. El m-a abandonat. Iar la o vârstă mai matură, am decis să iau eu legătura cu el.

Realitatea este că nu am fost un copil dorit de el, am trăit cu sentimentul sfâșietor al respingerii ani de zile, până anul trecut, când tata a murit.

Înainte de asta, mi-a cerut iertare. Iertarea, atunci când vine, este o binecuvântare divină. Încă încerc să îl iert, pentru că asta mă ajută să trăiesc mai bine, dar este un proces dificil. Dacă aș spune că l-am iertat și sunt liniștită, aș minți. M-a recunoscut în cele din urmă, dar nu am avut niciodată parte de iubirea lui”, declara artista la un moment dat.

Sabrina-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Mamă și soție

Originară din Italia, Sabrina îl cunoștea, în 1993, pe Enrico Monti, antreprenor în industria textilă. În anul 2004, venea pe lume fiul lor, Luca, iar în anul 2006 cei doi se căsătoreau.

„Fiul meu a fost marea schimbare a vieții mele. El este totul pentru mine, alături de familia și prietenii mei.

E adevărat, însă, că acum e la vârsta adolescenței și, pentru că îmi seamănă și e rebel, mai avem conflicte. Dar are un caracter puternic, el a fost un copil cu adevărat dorit, un fiu al iubirii. Cei născuți astfel au un echilibru și stabilitate mai mare”, povestea Sabrina.

Legat de felul în care arată, iată ce spunea artista: „Sunt așa datorită șansei și alegerilor mele. Sunt norocoasă, dar îmi și dau duhul în sala de gimnastică. Acum am început și pole dance, ceea ce e chiar o provocare”.

Vezi și O mai ții minte pe Samantha Fox? Cântăreața împlinește 55 de ani! Trăiește cu o femeie, chiar dacă în anii 80 înnebunea toți bărbații! Cu cât sunt asigurați sânii ei

Citește și:

Laura Cosoi, declarație de dragoste superbă pentru cel care suportă doar prezențe feminine în casă și viață

Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea