Anual, People publică un top al celor mai frumoși oameni din lume. În general, însă, se limitează la aspectul exterior al celebrităților. Anul acesta în top se mai află și fosta actriță americană Meghan Markle, cea care va deveni, în 19 mai, soția prințului Harry.

Vedetele cuprinse în clasament au fost alese după criterii precum forța, umanitatea și talentul. Din clasament fac parte și starul serialului „Will & Grace” Megan Mullally, actrița afro-americană Issa Rae, starul din „Wonder Woman”, Gal Gadot, dar și Serena Williams.

În top se află însă și cinci bărbați: starul serialului „Will & Grace” Megan Mullally, actrita afro-americana Issa Rae, starul filmului „Wonder Woman” Gal Gadot si campioana din lumea tenisului Serena Williams.

Pink, pe numele real Alecia Beth Moore, este o cântăreață distinsă cu Grammy, care s-a lansat în 2000. Este mamă a doi copii, unul de șase ani și un altul de 1 an și 3 luni.

SO honored to be on the cover of #TheBeautifulIssue with my kiddos ? ??. Thanks @people!

A post shared by P!NK (@pink) on

În urmă cu 5 ani, Pink a fost desemnată Femeia anului de către Billboard. De-a lungul carierei sale, Pink a vândut peste 40 de milioane de albume. Ea a lansat cel mai recent album în octombrie 2017.

Vezi și Pink este o cântăreață celebră, dar și o mamă cu normă întreagă. Ea are singură grijă de copiii ei, dar ultima imagine publicată de artistă a isterizat internetul

Citește și: