Emilia Ghinescu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Interpreta de folclor trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu cu bărbatul pe care l-a făcut tătic de fetiță. Acum, după 13 ani de relație, se pare că artista e pregătită să se căsătorească. Iată ce spune artista despre evenimentul care va avea loc probabil anul acesta.

„Este ca un lucru despre care vorbesc de atâta timp și nu mai ajung să-l fac, pentru că nu am timp! Efectiv, nu am timp, sunt cu timpul la pământ și au fost și unele care, mă rog, ne-au împiedicat să facem nunta în ultimii doi ani.”, a mărturisit Emilia Ghinescu, pentru Antena Stars.

Se pare însă că, în sfârșit, artista a reușit să își facă timp și pentru acest eveniment.

Cum a ajutat-o diploma de psiholog în relație

”Legal nu este soțul meu, dar o să vină și vremea asta. Noi vrem anul acesta, eu îmi doresc foarte tare anul ăsta, prin toamnă, să legalizăm această relație…

Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă și nu m-am grăbit foarte tare să fac pasul acesta.

O relație nu stă în niște acte… Omul se schimbă când devii proprietatea lui”, a spus Emilia Ghinescu în cadrul unei emisiuni TV.

Puțini sunt cei care știu că, pe lângă faptul că Emilia Ghinescu este cântăreață, artista mai are și o altă specializare, și anume aceea de psiholog. Interpreta de muzică folclorică a spus și cum a ajutat-o psihologia în relația pe care o are cu partenerul său.

„Într-o relație gândești cu capul și cu inima. În momentul în care gândești cu capul nu mai sunt sentimente. În momentul în care gândești cu inima se duce, Doamne iartă-mă, tot ce ai învățat tu, tot ce ai în minte și gândești cu inima.

Eu am gândit cu inima, dar m-a ajutat foarte mult în gestionarea relației mele pe parcursul acestor ani, pentru că sunt aproape 13 ani de când suntem împreună și, ca în orice relație, au existat diverse momente în care… conflicte, e normal, suntem oameni, suntem diferiți, avem gândiri diferite.

Știi să gestionezi mai bine, știi cum să te poziționezi mai bine în conflict în momentul în care ai idee despre ce se întâmplă acolo”, a mai spus artista în vârstă de aproape 45 de ani.

Câte kilograme are artistam la 45 de ani

În urmă cu câteva luni, Emilia Ghinescu a fost criticată pentru că merge prea des la sala de fitness. Interpreta de muzică populară a declarat că este foarte deranjată de atitudinea oamenilor din online.
„Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine.

Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine.
Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te antrenezi.” a declarat Emilia Ghinescu.

Vezi și Julia Chelaru se mărită! ”John m-a cerut, nunta va fi la malul mării”

Citește și:

Modul neconvențional prin care Connect-R s-a vindecat de depresie și anxietate: ”3 l jumate…”

Flick Domnul Rimă și Denisa Fîlcea, prima poză cu chipul fiicei lor. Micuța este ca o păpușă