Cântăreață britanică Nicola a devenit cunoscută de când a făcut parte din trupa „Girls Aloud”, -alături de Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding și Kimberley Walsh-, care însă s-a destrămat în 2013. Frumoasa artistă s-a chinuit de mai bine de doi ani să-și vândă vila de lux din Surrey, Anglia. Ea a mărturisit că era îngrozită să mai locuiască aici, după ce a trecut prin clipe groaznice din cauza fostului ei iubit,  Carl Davies, care nu a vrut să accepte despărțirea de artistă și i-a transformat de atunci viața într-un coșmar. Deși Nicola a obținut un ordin de restricție pe viață împotriva acestuia, bărbatul a încălcat adesea legea și a continuat să o urmărească, iar din acest motiv artista nu se simțea în siguranța în casa ei.

nicola-roberts-in-swimsuit-instagram-photos-07-31-2019-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nicola a încercat disperată să vândă locuința și desi a scăzut foarte mult prețul față de cel cerut initial,  nu a reușit să găsească un cumpărător. Drept urmare, ca să evite un colaps financiar, artista  a fost nevoită să renunțe la casă și  i-a fost luată de bancă pentru a-și acoperi creditul ipotecar. Pentru că a cooperat cu banca, Roberts a avut voie să-și ia bunurile pe care le avea în locuință.

Nicola Roberts a decis să dea casa băncii, după ce nu a reușit să o vândă timp de doi ani

Frumoasa cântăreață, în vârstă de 34 de ani, susține că și-a găsit o altă locuință  la Londra și este pregătită să înceapă o nouă etapă din viața ei.

„A fost decizia mea să merg la bancă și să întreb dacă vor să-mi ia casă și să-mi acopere creditul. M-am chinuit ani de zile să vând casa și am fost atât de nefericită acolo încât am decis să o pierd  ca să pot să mă mut și să-mi caut o altă casă departe de toate amintirile urâte. Sunt foarte fericită acum în noua mea casă”, a mărturisit Nicola pentru The Sun.

Nicola s-a mutat în penthouse-ul cu trei camere din Surrey, în valoare de 1,25 milioane de lire sterline, în 2009. Ea a făcut credit ipotecar pentru a-și  permite locuința de lux pe care și-a modernizat-o după bunul plac, cu un dressing uriaș și cu sală de fitness hi-tech. Penthouse-ul ei se afla într-o vilă superbă cu o terasă uriașă și o grădină foarte bine îngrijită.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare  pentru prima dată de agenții imobiliari în februarie 2017, cu fotografii în care se vedeau  mobilierul și bunurile Nicolei. Nici măcar reducerea semnificativp prețului cerut  atunci nu a reușit să atragă un cumpărător.

Ea a fost din nou pusă la vânzare și luna trecută la prețul de 825.000 de lire sterline, o sumă foarte mica față de prețul plătit de Nicola. Artista își dorea să o vândă cât mai repede ca să se poată muta, dar  în cele din urmă Nicola a fost nevoită să ajungă la o înțelegere cu banca.

Frumoasa artistă a avut niște ani foarte grei. După ce s-a bucurat de o notorietate uriașă pe vremea când făcea parte din trupa Girls Aloud, aceasta a trecut prin clipe groaznice din cauza fostului iubit, fiind nevoită să renunțe și la casă pentru a sta cât mai departe de el.  Ea a obținut un ordin de restricție pe viață  împotriva lui Carl Davies de care s-a despărțit în urmă cu 11 ani. Bărbatul continuă însă să o  amenințe, spunându-i  că dacă o prinde îi dă foc sau că o va înjunghia.

 

Citește și: