Mihaela Marinache, alias Miki ex K-pital, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Zilele acestea, cei doi s-au logodit în fața unui preot, potrivit okmagazine.ro. Momentul a coincis cu căsătoria unor prieteni buni, Diana Ganea şi Mirel Cumpănaş, tot din industria artistică, care le-au fost martori la logodnă.

Miki şi Răzvan au făcut schimb de inele, iar preotul le-a binecuvântat iubirea. Imagini de la eveniment au fost publicate de Miki și partenerul ei pe Instastory. Probabil cei doi au făcut logodnapentru a putea fi nașii de nuntă a bunilor lor prieteni, Diana și Mirel.

Un preot le-a citit verigheteleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

 

Miki are o trupă de muzciă live

Miki, care s-a făcut reamarcată cu trupa K-Pital, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar pare mai fericită ca niciodată. Pe numele real Mihaela Marinache, artista arată spectaculos. Deșia re 45 de ani, aceasta este neschimbată și pare că pentru ea timpul a rămas în loc, nu-i dai mai mult de 20 de ani.

Deși a ales să se retragă din atenția publicului, Miki a dezvăluit, într-un interviu pentru Xtra Night Show’, că tot din muzică face bani. Ea cântă pe la evenimente private, alături de o trupă live.

„Nu mai sunt de mult timp la K-Pital. Aşa m-a cunoscut lumea şi chiar îmi pare foarte bine. Eu sunt Miki, aceeaşi. Mi-am schimbat culoarea părului. Acum am trupă live. (…) am făcut o pauză de la monden. Eu din muzică trăiesc, nu aveam cum să stau deoparte. Am fost la petreceri private, nu am mai ieşit public’, a spus Miki, ex-K-pital la Xtra Night Show’. Cânt şi cover-uri, şi populară, de toate. Am trupă live’, a mai povestit ea.