Artista s-a retras la Breaza de ani buni, unde trăiește singură, departe de agitația din Capitală. „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc”, a declarat ea pentru TVR 2. O echipă a postului național de televiziune a mers zilele trecute în vizită la ea.

Deși în Breaza nu s-a înregistrat, încă, niciun caz de coronavirus, Marina Voica a dezvăluit că este terifiată de COVID-19. atât din cauza stării sale de sănătate, cât și a vârstei înaintate – o combinație deloc fericită.

„În Breaza nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide…”, spune artista.

Despre viața ei în Breaza Marina Voica spune: ”Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies”.

În ciuda faptului că s-a retras la casă, după moartea soțului său, Marina Voica a rămas la fel de cochetă ca în tinerețe, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe Facebook de jurnalista Irina Păcurariu.

Marina-Voica-are-83-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Are 83 de ani și un VW Beetle galben nou, e delicată, poartă perle și s-a născut în Ivanova, așa numitul oraș al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau în fabricile de confecții, pentru care marele pariu era să nu rămână nemăritate.

În familia ei se mergea la facultate, așa că fratele e medic iar ea, probabil știți, absolventa unei facultăți de economie din Moscova.

Nimic din ce părea scris să i se întâmple n-a fost să fie până la capăt: a ajuns în România, a devenit cineva, câțiva ani chiar a emigrat în Germania, de unde a revenit ca să-și îngrijească bărbatul care-a adorat-o până la ultima secundă din viața lui”, scrie pe Facebook Irina Păcurariu, de la TVR2.

”Câteva ore am stat în gădina ei ca și cum ar fi singurul loc din lume în care puteam fi sau unde mi-aș fi dorit să ajung. La Marina Voica, o mare doamnă, cu care am vorbit despre singurătatea de cursă lungă și izolarea ca alegere definitivă”, mai spune jurnalista.

Vezi și Andreea Esca a avut coronavirus. „Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple tie…”. Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV

Citește și:

La 24 de ani, celebra actriță a devenit pentru prima oară mamă, după ce a născut în secret! Ce nume ciudat a ales pentru fetița ei

Drama lui Travolta: Starul i-a sfidat pe scientologi încercând să-și salveze soția de cancer